Kempower laittoi kyberturvallisuutensa testiin

Kempower järjesti syyskuussa ensimmäisen Hack Day -tapahtumansa pääkonttorillaan Lahdessa. Tapahtuman tarkoituksena oli laittaa Kempowerin latausratkaisujen ja -ohjelmiston kyberturvallisuus testiin ja hyödyntää löydöksiä yhtiön asiakkaiden tietoturvan ja -suojan parantamiseksi entisestään.

Kempower kutsui Hack Dayhin yli 30 eettistä valkohattuhakkeria testaamaan ratkaisujensa kyberturvallisuutta ja niihin kohdistuvia potentiaalisia uhkia.

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä LähiTapiolan, Cloud2:n, Amazon Web Servicesin ja digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö Goforen kanssa. Testaus kohdistui muun muassa pilvipohjaiseen latauksenhallintajärjestelmään Kempower ChargEyeen, joka on suunniteltu parantamaan asiakaskokemusta mahdollistamalla latausaseman tehokkaamman etäohjauksen ja -analyysin.

Hack Dayn tulokset osoittivat mahdollisia alueita, joilla Kempowerin tietoturvaa voidaan parantaa edelleen. Yhtiö on nyt ottanut käyttöön ohjelmistossaan eettisten hakkereiden antamat suositukset ja päivittänyt kehityssuunnitelmaansa taatakseen asiakkailleen korkeimman mahdollisen kyberturvallisuuden ja tietoturvan tason.

– Kempowerilla kyberturvallisuus ja tietoturva luovat perustan liiketoimintamme luotettavuudelle ja tämä tapahtuma oli erinomainen mahdollisuus laittaa korkeat standardimme testiin. Tiimimme käy jo parhaillaan läpi hackathonin tuloksia ja tekee tarvittavia parannuksia ohjelmistoomme, jotta saamme ratkaisuistamme entistäkin turvallisempia, sanoo Pete Nieminen, Kempowerin tietohallintojohtaja.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän