K-Auto avaa ensi keväänä uuden vaihtoautomyymälän Ouluun

Oulun seudun käytettyjen autojen tarjonta kasvaa, kun K-Auto avaa uuden vaihtoautomyymälän Ouluun Oulunportin autokauppakeskittymään keväällä 2023.

Uusi vaihtoautomyymälä tarjoaa työpaikkoja ja mahdollisuudet hyviin ansioihin 15 autoalan ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle: tavoitteena on palkata myymälään kaksi myyntipäällikköä ja 13 automyyjää, todetaan K-Auton tiedotteessa.

Oulunportin uuden vaihtoautomyymälän valikoima rakennetaan paikallisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Autoalan ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville K-Auton vaihtoautomyymälässä työskentely tarjoaa erittäin kilpailukykyisten ansioiden lisäksi mahdollisuuden päästä mukaan autokaupan kiinnostaviin uudistuksiin.

Tällä hetkellä käytettyjen autojen osalta erityisen kysyttyjä ovat pienipäästöiset ja vähän ajetut autot eri hintaluokissa käyttövoimasta riippumatta.

Oulun uudessa myymälässä voi tutustua noin 300 vaihtoauton valikoimaan paikan päällä.

Myymälästä on myös ostettavissa koko K-Auton noin 2 500 vaihtoauton valtakunnallinen valikoima ja tätä valikoimaa kasvatetaan jatkuvasti. Valikoimiin kuuluvat myös hyötyautot niin yritys- kuin yksityisasiakkaille.

Kuukausiansiot yli 4 000 euroa

Oulun uuden vaihtoautomyymälän myyntipäälliköt ja automyyjät rekrytoidaan paikallisesti. Ensimmäisenä julkiseen hakuun ovat auenneet myyntipäällikköjen paikat. Myöhemmin loppuvuoden aikana haettaviksi tulevat automyyjien paikat.

– Harva tietää, että K-Autolla automyyjä tienaa kaikkiaan keskimäärin yli 4000 euroa. Meillä automyyjän palkka muodostuu pohjapalkasta, merkittävästä provisio-osuudesta ja vapaasta autoedusta. Osaavat myyjät voivat päästä vielä merkittävästi parempiin ansioihin, kertoo K-Auton vaihtoautoista vastaava liiketoimintajohtaja Ilkka Virtanen.

Parhaat automyyjät ovat ihmisten kohtaamisen, palvelualan ja myynnin ammattilaisia, eikä aiempaa kokemusta autobisneksestä välttämättä tarvita. K-Auto kouluttaa uudet vaihtoautomyymälän myyjät tulevaisuuden autoilun asiantuntijoiksi.

K-Auton uuden vaihtoautomyymälän osoite on Visiolinja 27, Oulu

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän