Jyväskylän Kuljetus 2021 -messut siirtyvät vuodelle 2022

Kuva: Kuljetusmessut.

Kuljetusalan ykköstapahtuma Suomessa, Kuljetus 2021 -messut, on päätetty siirtää vuodella eteenpäin. Kuljetus 2022 -messut järjestetään Paviljongissa Jyväskylässä 19.-21.5.2022.

Tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää vuoden 2021 toukokuussa. Koronakriisi on kevään aikana kääntänyt taloustilanteen nopeaan taantumaan ja siirtänyt suurten tapahtumien aikatauluja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Kuljetus 2022 -tapahtuman järjestävät Autotuojat ja -teollisuus ry, Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmä sekä Jyväskylän Messut Oy. Messujen näytteilleasettajina ovat mm. kuorma- ja pakettiautojen maahantuojat, perävaunujen ja päällirakenteiden valmistajat sekä muut alan tärkeimmät tuotteiden ja palveluiden tarjoajat niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

– Epävarmassa tilanteessa tapahtuman siirto vuodella eteenpäin on hyvä vaihtoehto, erityisesti kun päätös on voitu tehdä jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Lähdemme luottavaisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan Kuljetus 2022 -messuja yhteistyössä toimialan kanssa, kertoo Jyväskylän Messujen myyntipäällikkö Hannu Mennala.

Kuljetus-messut järjestetään vuonna 2022 jo neljättä kertaa Jyväskylässä. Paviljongin viisi tapahtumahallia ja laajat ulkoalueet, yhteensä yli 40 000 neliömetriä, ovat tapahtuman käytössä. Vuonna 2017 tapahtuma keräsi yli 220 näytteilleasettajaa ja yli 15 000 vierasta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here