Jaguar I-Pace on saanut nopeamman latauksen

Päivitetty Jaguar I-Pace tarjoaa jatkossa uuden nopean, intuitiivisen viihdejärjestelmän ja nopeamman latausmahdollisuuden.

Autossa on uudistettu Pivi Pro -tieto-viihdejärjestelmä. Siinä on parannettu EV-navigointi, joka näyttää, onko lähellä olevat latausasemat vapaana vai käytössä, mitä ne maksavat ja kuinka kauan lataaminen kestää (toiminnon kattavuudessa on alkuun markkinakohtaisia eroja). Pivi Pro sisältää kaksi sisäänrakennettua sim-korttia.

I-Paceen tulee myös lisää uusia varustevaihtoehtoja mm. ClearSight digitaalinen taustapeili, joka parantaa näkyvyyttä ja lisää mukavuutta sekä puhelimen langaton lataus.

Auton sisäinen vaihtovirtalaturin teho on nyt 11 kW ja se tukee kolmivaihelatausta. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia nopeammasta lataamisesta AC-latausasemaa käytettäessä.

Aiempi latausnopeus, jopa 35 km tunnissa, nopeutuu parhaimmillaan 53 km:iin tunnissa, kun auto on kytkettynä kolmivaihesähköllä toimivaan AC-latausasemaan.

Lataus täyteen vie alle 9 tuntia.

Kun lataa ”tien päällä”, 50 kW:n DC-pikalaturi lisää toimintamatkaa 63 km 15 minuutissa, kun taas 100 kW:n DC-pikalaturi lisää samassa ajassa 127 km.

Katso tästä muita juttuja Jaguar I-Pacesta.

Saatavilla on myös ionisoiva matkustamon ilmanpuhdistin, jossa on nyt PM2.5-suodatus suodattaen ultrahienot ilmassa olevat hiukkaset ja allergeenit. I-Pace voi jopa suodattaa matkustamonsa ilman ennen matkan alkamista.

Uudistuneen I-Pace-malliston ennakkohinnat alkavat 85 375 eurosta ja ne niiden toimitukset alkavat vuoden viimeisellä neljänneksellä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!