Helsingissä oli tiistaina huomiota herättänyt takaa-ajo

Kuva: CvB.

Helsingissä oli tiistaina alkuillasta huomiota herättänyt takaa-ajotilanne.

Poliisi oli liikenteenvalvontatehtävissä Laajasalontiellä, kun partiota lähestyi huomattavaa ylinopeutta kohti Herttoniemeä ajanut henkilöauto. Poliisi lähti henkilöauton perään, ja tehtävälle liittyi myös muita partioita.

Pakeneva auto puikkelehti pakomatkan aikana muiden autojen ohitse ja ohitti STOP-merkin kohdalle pysähtyneen auton vastaantulevien kaistan kautta.

Ståhlbergintiellä Kulosaaressa pakenevaa autoa tuli vastaan linja-auto ja auto pysähtyi hetkeksi, mutta jatkoi kuitenkin hetken pysähdyksen jälkeen matkaa ja törmäsi kadun varteen pysäköityihin henkilöautoihin.

Kolmen henkilöauton kylkiin aiheutui tästä vaurioita. Myös pakeneva auto vaurioitui törmäyksissä. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Poliisi otti kiinni auton kuljettajan, apukuskin ja takapenkillä istuneen kyytiläisen.
Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, koska on syytä epäillä, että kuljettaja oli ajon aikana huumausaineiden vaikutuksen alainen. Autosta löytyi ampuma-ase. Toisen matkustajan hallusta löytyi huumausainetta.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ampuma-aserikoksena, huumausaineen käyttörikoksena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Epäillyt ovat 1990-luvutta syntyneitä miehiä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here