Hälytysajoneuvojen on pysyttävä ajokunnossa myös poikkeusoloissa!

Kuva: CvB.

Maamme logistiikka on suurelta osin kumipyöräkuljetusten varassa. Huollon ja varaosalogistiikan on toimittava myös koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan aikana.

– Teemme Vehossa omalta osaltamme kaikkemme, että pelastus- ja hälytysajoneuvot pysyvät liikenteessä, elintarvikekuljetukset liikkuvat, jätehuolto toimii ja että polttoainejakelukalusto pysyy toiminnassa, toteaa Vehon kuorma- ja linja-autoliiketoiminnasta vastaava johtaja Rami Keinänen.

– Tavoitteenamme on ylläpitää palveluverkostoamme kaikkialla Suomessa: Jatkamme huoltopalveluiden tuottamista jokaisessa 15 huollon toimipisteessämme mahdollisuuksien mukaan viranomaisohjeistuksia kuunnellen.

Ensihoidon palveluiden lisäksi liikenteen ja logistiikan hyötyajoneuvojen sekä kriittisten varaosien on pysyttävä liikkeessä yhteiskunnan toimintakyvyn varmistamiseksi.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

Siksi Vehon palvelukeskukset ovat avoinna viranomaisohjeet huomioiden normaalisti. Tien päällä tapahtuvia poikkeustilanteita varten Veholla on jatkuvassa valmiudessa olevia huoltoautoja turvaamassa elintärkeiden kuljetusten liikkumista.

Veho on myös ryhtynyt lukuisiin varotoimenpiteisiin, joilla suojellaan asiakkaiden ja työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta palvelupisteissä. Lisätietoja varautumisestamme löytyy myös: https://www.veho.fi/autoliikkeet/veho-yrityksena/ajankohtaista/korona/

Keinänen haluaa kiittää kollegoitaan sekä muita yhteiskunnan toimintakykyä ylläpitäviä työntekijöitä.

– Valtavan iso kiitos ponnisteluistanne! Tämän poikkeusajan tulemme varmasti kaikki muistamaan ikuisesti.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here