Goodyear on valittu viralliseksi rengastoimittajaksi WTCR-sarjaan

Goodyear on valittu viralliseksi rengastoimittajaksi FIA:n WTCR (World Touring Car Cup) -sarjaan.

FIA:n virallisen tarjouskilpailun jälkeen Goodyear valittiin sarjan yhteistyökumppaniksi seuraaviksi kolmeksi vuodeksi kausille 2020–2022.

Vuoden 2020 WTCR -kaudella järjestetään kymmenen kisaa kolmella mantereella. Osakilpailut järjestetään Marokossa, Unkarissa, Saksassa, Slovakiassa, Portugalissa, Espanjassa, Kiinassa, Etelä-Koreassa ja Macaossa sekä kauden päättävä finaali Malesiassa.

Kisatapahtumien aikana järjestetään kolme lähtöä, joten kisakalenteriin mahtuu 30 erittäin tasaista, kovaa kisaa.

Goodyear toimittaa uusimman sukupolven Goodyear Eagle F1 SuperSport -kisarenkaansa sekä sileinä että sadekelin versiona 2020 WTCR -kauden avauksesta alkaen, joka järjestetään Marrakeshissa huhtikuussa.

FIA:n WTCR (World Touring Car Cup) -sarjaa kilpaillaan suorituskykyisten tuotantoautojen kisaversioilla. Sarjassa ovat mukana mm. Alfa Romeo, Audi, Cupra, Honda, Hyundai ja Lynk & Co.

Goodyearilla on pitkä historia huipputason moottoriurheilusta. Se on voittanut 368 Formula ykkösten Grand Prix -kisaa, enemmän kuin mikään muu rengasvalmistaja.

Viime vuosina Goodyear on ollut ainoa rengastoimittaja Nascar-sarjassa ja ilmoitti viime vuonna paluustaan kansainväliseen moottoriurheiluun, kun se valittiin rengastoimittajaksi FIA:n kestävyysajon maailmanmestaruussarjaan ja Euroopan Le Mans -sarjaan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!