Fortum Charge & Drive -latauspalvelu laajennee uusilla roaming-sopimuksilla

Fortum Charge & Drive -sähköauton latauspalvelun kautta käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa merkittävästi palvelun Pohjoismaiden kotimarkkinalla sekä Euroopassa. Laajentumisen myötä Fortum Charge & Driven pohjoismaiset asiakkaat saavat käyttöönsä yhden Euroopan laajimmista latausverkostoista.

Latauspalvelussa on nyt yli puoli miljoonaa latauspistettä saatavilla Euroopassa, mukaan lukien yli 15 000 pikalaturia ja yli 37 000 latauspistettä Pohjoismaissa. Fortum Charge & Driven kautta sähköautoilijoilla on nyt aikaisempaan verrattuna käytössään seitsemän kertaa enemmän latauspisteitä Ruotsissa, neljä kertaa enemmän Suomessa ja kaksinkertainen määrä pikalatureita Norjassa.

– Pohjoismaiset asiakkaamme saavat nyt yhdellä sovelluksella käyttöönsä yhden sekä Pohjoismaiden että Euroopan laajimmista latauspisteverkostoista. Laajennus vastaa asiakkaidemme tarpeeseen vaivattomasta latauksesta tien päällä vain yhdellä sovelluksella. Sovelluksemme avulla voit matkustaa vähemmällä suunnittelulla ja keskittyä enemmän paikkoihin, joihin haluat tutustua – suunnittelitpa sitten matkailevasi Suomessa tai ajavasi lomalla Välimerelle asti. Fortum Charge & Driven avulla voit matkustaa huoletta ja ilman useamman sovelluksen aiheuttamaa päänvaivaa, kertoo Fortum Charge & Drive -palvelusta vastaava johtaja Ove Morch.

Palvelun kautta käytettävissä olevat latauspisteet löytyvät Fortum Charge & Drive -sovelluksesta, joka on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Fortum Charge & Drive on yksi Pohjoismaiden johtavista sähköauton latauspalveluista. Palvelu on tarjonnut sähköautoilijoille latauksen julkisilla latausasemilla jo vuodesta 2008 lähtien.

Suomessa avainkumppaneina ovat muun muassa Virta, K-Lataus, Recharge ja Ionity.

Riihimäellä avautunut 300 kW:n suurteholatausasema

K-Lataus aktivoi RFID-maksamisen myös roaming-asiakkaille

Suuri sähköautojen latauskenttä avattu Kehä III:n ja Lahdenväylän risteysalueen läheisyyteen

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän