Ex-missi Helen ja moottorit

Kuvitelkaa valkoinen viimeisen päälle Lamborghini Huracan ja sen rattiin kuvan kaunis tummatukkainen ja tähtisilmäinen nainen ajamassa tukka hulmuten moottoritietä.

Näky ei ole uusimmasta Bond-elokuvasta, vaan Tampereen moottoritieltä, ajajana Helen Karim, tamperelainen yrittäjä, entinen missi, näyttelijä, ja tyttö, joka rakastaa kaikkea moottorilla liikkuvaa.

Tämä rakkaus on vienyt hänet hyvin tunnetuksi, varsinkin autopiireissä.

Helenin missivuodet, 2007 Keski-Suomen neito ja 2008 Miss Jyväskylä, veivät hänet esiintymisen ja juontamisen saralle ja pian hänestä tuli yrittäjä, joka myös työllisti muita saman alan henkilöitä esiintymisiin ja juontokeikoille.

Kuva: Arto Kivinen.

Sitkeä yrittäjyys on vienyt Helenin aina Pirkanmaan Osakesäästäjien hallituksen jäseneksi.

Erittäin nuorekkaalta vaikuttava Helen on sijoittanut viisaasti tulojaan niin osakebisnekseen kuin asuntoihin, ja tällä mahdollistanut rakkauttaan hienoihin autoihin ja moottoriveneisiin.

Myös oikeanlaisen miesystävän olemassaolo on auttanut hankintojen toteuttamisessa.

Unelmana Helenillä on vielä lentäminen moottoroiduilla kevyillä ilma-aluksilla. Vain moottoripyörät eivät kuulu toiveiden alttarille, kiitos nuorena ajetun pienen skootterihaaverin.

Kun Helenin kanssa alkaa puhua autoista ja moottoreista, täytyy olla varustettuna aika isolla alan tietopankilla. Sen verran paljon hän suoltaa harvinaisten automerkkien nimiä, ominaisuuksia ja arviointeja.

Kuva: Arto Kivinen.

Suotta ei Helen ole ollut jo pitkään Kaasujalka-ohjelman juontaja ja toimittaja. Ohjelmasarja on nähtävissä Katsomossa ja C-Morella, myös ensi syksynä.

Hänet on nähty auto- ja liikennegaalan juontajana, myös myöhemmin tänä vuonna.

Helen on päässyt toteuttamaan unelmaansa näyttelijänä, muun muassa Hymyä! ja Koskinen -poliisisarjassa. Lisäksi Helen tuottaa autojen parissa liikkuvaa sisältöä Instagramiin ja YouTubeen.

Helenin ensimmäinen auto oli Peugeot 206, ja sen jälkeen hän on ajanut kaikilla mahdollisilla nelipyöräisillä aina valtaviin traktoreihin ja kaivinkoneisiin asti.

”Tärkeää on, että menopeilissä on tarpeeksi tehoa!”

Kuva: Arto Kivinen.

Formula 1:stä hän ei ole vielä onnistunut testaamaan, vaikka onkin käynyt haistelemassa kumin tuoksua Formula-kisoissa. Ehkäpä asia korjaantuu, kun Suomeen ollaan hänen mukaansa tuomassa McLaren autoa kokeilunhaluisille.

Nyt Helen ajaa arkiajonsa vaatimattomasti Range Rover Velar -hybridiautolla, tietty kaikilla herkuilla varustettuna.

Tallista löytyy myös Porche Taycan 4S -täyssähköauto, sekä juhla-ajoihin alussa mainittu Lamborghini Huracan.

Range Rover vaihtuu syksyllä Lamborghini Urus -katumaasturiin, jottei tyttö jää kateellisten kanssa-ajajien jalkoihin.

Kaiken kaikkiaan laajempi sähköautoilu ei vielä kiinnosta Heleniä laajan latausverkoston puuttumisen, sekä niiden epävarman saatavuuden takia.

Jotta kaikki liikkumiseen liittyvä ei olisi autojen varassa, löytyy perheestä vielä melkoisen merikelpoinen moottorivene, Princess V48, jolla on valloitettu Turun saaristoa ja Ahvenanmaata. Suunnitelmissa on seuraavaksi suunnata Tukholman saaristoon.

Princess 48. Kuva: Arto Kivinen.

Matkailu on Helenille yleensäkin tärkeää. Hänen tarkoituksenaan on valloittaa niin monta maata kuin mahdollista.

Nyt luku on 34. Unelmissa vilkkuu Australia, sekä Karibian kohteet. Häntä ei kuitenkaan kiinnosta extreme-matkailu, eikä eräjormailu. Mukavuudet olla pitää.

Työteliäs Helen on äskettäin myynyt yrityksensä ja nyt hän keskittyy autojensa lisäksi enemmän juonto- ja toimittajan työhön sekä intohimoonsa kuntosalilla käymiseen.

Kunnosta huolehtiminen ja terveet elämäntavat ovatkin Helenin nuorekkaan olemuksen tae. Toiveena on lisäksi näyttelijän työn laajentaminen.

Ja Helenistä unelmoiville tiedoksi, että hän on menossa syksyllä naimisiin.

Kuva: Arto Kivinen.

Helenin suosikkiautot:
1. Lamborghini Aventador
2. Bugatti Veyron
3. Ferrari 812
4. McLaren Artura
5. Maserati Grecale

Helenin tunnusmerkit

  • Horoskooppi: Vaaka
  • Ruoka: Kana-avocadosalaatti
  • Juoma: Aito kookosvesi
  • Musiikki: Eminem / Cleaning out my closet
  • Elokuva: Geishan muistelmat
  • Ravintolat: Bistro Bardot Helsinki, Periscope Tampere

Teksti: Arto Kivinen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän