Drivenow-yhteiskäyttöauton voi nyt saada aikaisempaa halvemmalla

Drivenow
6.7.2017 17.00

Pääkaupunkiseudulla toukokuussa aloittanut DriveNow-yhteiskäyttöautopalvelu aloittaa dynaamisen hinnoittelun.

Jatkossa yksittäisen auton voi saada käyttöönsä 30 prosenttia normaalihintaa edullisemmin esimerkiksi silloin, kun jokin auto on ollut pidempään paikallaan hiljaisemmalla alueella.

Tarjousmatkan hinta on 40 senttiä minuutilta, kun ajaminen tavallisesti maksaa 57 senttiä minuutilta. Drive’n Save -malli on jo käytössä muissa DriveNow-kaupungeissa, joissa se on ollut suosittu ja toimiva.

– Käyttäjä voi myös etsiä mobiilisovelluksesta vain tarjoushintaisia autoja. Tarjoushintaiset autot erottaa sovelluksessa prosenttimerkkitunnuksesta, DriveNow Finlandin liiketoimintajohtaja Timo Valtonen kertoo.

Ensimmäisen käyttökuukauden aikana DriveNow’lla on Suomessa tehty keskimäärin 20-25 minuutin pituisia matkoja. Aika on hieman lyhyempi kuin muualla Euroopassa, jossa matkat ovat keskimäärin 20-40 minuutin pituisia.

DriveNow-palvelu tarjoaa Helsingissä 150 yhteiskäyttöautoa rekisteröityneille käyttäjille minuuttipohjaisella hinnoittelulla. 

Sekä normaali käyttöhinta, 57 senttiä minuutilta, että tarjoushinta 40 senttiä minuutilta, sisältävät polttoaineen, pysäköinnin ja vakuutukset.

Rekisteröityneet käyttäjät saavat DriveNow’n käyttöönsä sovelluksella tai asiakaskortilla.

Edellinen artikkeliTällainen pikkubussi tulee Fordilta 2018
Seuraava artikkeliLänsiauto luopui Seat-edustuksesta Espoossa, Vantaalla ja Turussa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here