BMW:n 6-sarjan Gran Turismo uudistui

BMW 640i xDrive Gran Turismo. Kuva;: BMW.

Uudistuneen BMW 6-sarjan Gran Turismon muotoilussa on korostettu urheilullisuutta, todetaan BMW:n tiedotteessa.

Autossa käytetään 48 voltin kevythybriditeknologiaa, joka parantaa auton tehokkuutta ja dynamiikkaa. Sähkömoottori kasvattaa kaikkien moottorivaihtoehtojen (kaksi bensiinimoottoria, kolme dieselmoottoria) tehoa 8 kW/11 hv.

BMW 6-sarjan Gran Turismossa keskeisintä BMW:n tiedotteen mukaan on ajomukavuus pitkilläkin matkoilla. Tämän takaamiseksi sekä kuljettajalle että matkustajille on reilusti tilaa, kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja ja työn jälki on viimeisteltyä.

Urheilullista ulkonäköä on tehostettu kasvattamalla jäähdyttimen säleikköä, kaventamalla ajovaloja sekä korostamalla perän leveyttä.

Ohjaamossa Live Cockpit Professional -virtuaalimittaristo ja sen 10,25 tuuman näyttö ovat nyt vakiovarusteena.

Mittaristo integroituu osaksi auton multimediajärjestelmää, joten kuljettaja saa tarvitsemansa tiedon suoraan näkökenttäänsä.

Perille pääsyssä auttaa uusi pilvipohjainen BMW Maps, josta kuljettaja saa reaaliaikaiset liikennetiedot tai voi hakea kohdetta millä tahansa hakusanalla.

Lisävarusteena on saatavilla Driving Assistant Professional -järjestelmä aiempaa kehittyneemmillä avustinjärjestelmillä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here