BMW tai Mini käyttöön hintaan 57 senttiä minuutilta

OP

12.5.2017 10.25

OP Ryhmä tuo monessa Euroopan metropolissa käytössä olevan Drivenow-palvelun Suomeen. 

Drivenow tarjoaa kaikkien halukkaiden käyttöön 150 BMW:tä ja Miniä Helsingissä ja sen lähialueilla ajominuutteihin perustuvalla maksulla.

Drivenow-autoja löytyy 24.5. alkaen Helsingistä, Espoon Leppävaarasta ja Otaniemestä sekä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Drivenow-mobiilisovellus kertoo käyttäjälle, missä lähin vapaa auto sijaitsee. Auton voi myös varata sovelluksella omaan käyttöön, ja sen ovet avautuvat ja lukittuvat joko sovelluksella tai asiakaskortilla.

Käyttäjä maksaa ajamisesta 57 senttiä minuutilta aina 200 kilometriin asti. Ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 30 senttiä kilometriltä.

Hinta sisältää sekä pysäköinnin, vakuutukset että polttoainekustannukset.

Autot ovat käytössä ympäri vuoden ja vuorokauden, ja ajon jälkeen auton voi jättää mille tahansa palvelun käytössä olevalle parkkipaikalle kantakaupungissa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Esimerkiksi Helsingissä käytössä ovat kaikki asukaspysäköinnille sallitut paikat, ja Espoossa yhteiskäyttöautoille varatut parkkipaikat.

11.6. asti palveluun rekisteröityminen on ilmaista, ja jokainen siihen mennessä rekisteröityvä saa käyttöönsä 20 ilmaista ajominuuttia.

12.6. lähtien palvelua pääsee käyttämään 30 euron rekisteröitymismaksulla, eikä kiinteitä kustannuksia ole lainkaan: käyttäjät maksavat vain ajominuuteista. Rekisteröityminen onnistuu DriveNow’m verkkosivulla osoitteessa www.drive-now.fi.

DriveNow toimii jo 11 eurooppalaisessa kaupungissa kuten Berliinissä, Brysselissä, Kööpenhaminassa, Milanossa ja Tukholmassa. Suomessa rekisteröidyllä DriveNow-asiakaskortilla ja sovelluksella voi myöhemmin tänä vuonna ajaa myös kaikissa muissa toimintakaupungeissa.

Kaikki DriveNow-autot ovat uusia BMW:n ja Minin malleja: käytössä on sekä pieniä BMW 1-sarjan autoja ja Minejä että tilavampia malleja kuten BMW X1 tai BMW 3 -sarjan farmari. Valikoimassa on myös täyssähköauto BMW i3. Autot ovat valkoisia, ja ne on helppo tunnistaa DriveNow’n ja OPn Liikkumisen palveluiden logoista.

Drivenow

Drivenow on BMW Groupin ja Sixt SE:n yhteisyritys, joka tarjoaa yhteiskäyttöautoja lukuisissa Euroopan kaupungeissa. Auto voidaan vuokrata mistä tahansa ja palauttaa mihin tahansa kaupungeittain määritellyn toiminta-alueen sisällä. Yli 875 000 rekisteröityä asiakasta käyttävät Drivenow-sovellusta ja verkkosivuja autojen löytämiseen ja varaamiseen.

Drivenow-verkosto kattaa yli 5 500 autoa Münchenissä, Berliinissä, Düsseldorfissa, Kölnissä, Hampurissa, Wienissä, Lontoossa, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Brysselissä ja Milanossa.

Käyttäjät voivat käyttää Drivenow-palvelua kaikissa toimintakaupungeissa. Lähes 20 prosenttia autokannasta koostuu täyssähköisistä BMW i3 -malleista.

www.drive-now.com

 

                                       

 

Edellinen artikkeliVuoden auto: Vuonna 1974 raati päätyi edustusluokan Mercedes-Benz 450 SE -autoon
Seuraava artikkeliBambua voidaan käyttää auton valmistuksessa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here