BMW iX3 uudistuu ja muuttuu urheilullisemmaksi

BMW iX3 uudistuu ja saa urheilullisemman asun. Vakiovarusteena tulevat urheiluistuimet ja hallintalaitteiden uusi muotoilu lisäävät BMW:n tiedotteen mukaan ajamisen nautintoa.

Uudistetun iX3-mallin urheilullista ulkonäköä korostaa nyt vakiovarusteena tarjottava M Sport -paketti, jossa auton etuhelma on muotoiltu entistä urheilullisemmaksi ja ilmanottoaukkojen kokoa on kasvatettu.

Takahelma on aerodynaaminen ja perävalojen ilmettä korostaa musta kehys. Uusi muotoilu ja aerodynaamiset 19 tuuman vanteet laskevat auton ilmanvastuskertoimen vain 0,29:een.

Auton keulaa ja perää on muotoiltu uudelleen sähköisten iX- ja i4-mallien mukaisesti. Valoja on madallettu 10 millimetriä, ja munuaisenmuotoinen keulan säleikkö on aiempaa suurempi ja nyt yksiosaisessa kehyksessä.

Auton sisätiloissa urheiluistuimet ovat nyt vakiovarusteena, hallintapaneelin ohjaimia on muotoiltu uudelleen sekä hallintapaneelin koko on kasvatettu 12,3 tuumaan.

Kaksi varusteluvaihtoehtoa

Mallista on saatavilla kaksi varusteluvaihtoehtoa.

Charged-perustasoon kuuluvat esimerkiksi aerodynaamiset vanteet, metalliväri, sähkösäätöiset keinonahkaiset istuimet (Sensatec-väreissä Black tai Cognac), kolmen alueen ilmastointi sekä esilämmitys ja -viilennys, panoraamalasikatto, adaptiivinen alusta, BMW Live Cockpit Professional ja navigointijärjestelmä, Driving Assistant Professional, Parking Assistant, urheilullinen nahkainen ohjauspyörä, takaluukun automatiikka ja adaptiiviset LED-ajovalot.

Valinnainen Charged Plus -varustelu sisältää muun muassa myös akustisesti vaimennetut etusivuikkunat ja eleohjauksen.

BMW iX3:ssa on viidennen sukupolven sähkökäyttöinen voimansiirto. Moottorin teho on 286 hv ja vääntömomentti 400 Nm. Kiihtyvyys nollasta sataan kilometriin tunnissa on 6,8 sekuntia.

BMW iX3:n toimintamatka voi olla 460 km (WTLP) akulla, jonka bruttokapasiteetti on 80 kWh.

Auton latausteknologian ja nopean 150 kW:n latauksen ansiosta vain 10 minuutin latauspysähdys lisää toimintamatkaa 100 kilometrillä. 11 kW:n latauksella akku latautuu nollasta sataan prosenttiin 7,5 tunnissa.

Uuden iX3-mallin tuotanto käynnistyy syyskuussa Shenyangissa Kiinassa. Suomessa myynti käynnistyy heti.

Uuden iX3 M Sport Charged -mallin autoverollinen alkaen-hinta on 73 614 euroa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän