Autotoday 10 vuotta sitten: Uusi Chevrolet Malibu julkistetaan ensi viikolla Shanghaissa

Kymmenen vuotta Chevrolet oli vielä myynnissä Suomessa. Tämän jälkeen tilanne muuttui melko nopeasti. Muutaman vuoden kuluttua Chevrolet päätti vetäytyä Euroopasta. Myyntiin jäi vain erikoismallit Corvette ja Camaro.

Uusi Chevrolet Malibu julkistetaan ensi viikolla Shanghaissa

Chevrolet esittelee 19.4 Shanghain autonäyttelyssä uuden ylempään keskiluokkaan sijoittuvan Malibun. Uutuutta myydään aikanaan lähes sadassa maassa ja kuudessa maanosassa.

Vuonna 2012 myyntiin tuleva Malibu on kahdeksas sukupolvi mallin vuonna 1964 tapahtuneen ensiesittelyn jälkeen. Toistaiseksi myynnissä oleva Malibu valittiin heti markkinoille tultuaan Vuoden Autoksi Pohjois-Amerikassa 2008, minkä jälkeen yli 600 000 kappaletta on löytänyt itselleen omistajan.

Viime vuonna Malibu oli lähes 200 000 auton myynnillä Chevroletin suosituin henkilöautomalli.

Malibuun tulee voimanlähteeksi vähän polttoainetta kuluttavia tehokkaita nelisylinterisiä moottoreita, joiden kanssa on kuusivaihteinen käsivalintainen tai automaattivaihteisto.

Uutuus on muotoiltu erottumaan joukosta ja siinä on piirteitä muista Chevrolet-malleista, kuten takavalot, jotka ovat lähes samanlaiset kuin Camarossa.

Uuden Malibun avulla General Motorsin suurin merkki, Chevrolet, jatkaa maailmanlaajuista kasvuaan. Uusi malli on jo viides kaikkialla maailmassa myytävä malli globaalissa perheessä.

Chevrolet on esitellyt reilun parin vuoden aikana täysin uuden malliston, jossa ovat Spark, Aveo/Sonic, Cruze, Volt ja nyt Malibu.

Valikoimaa täydentää upealla tavalla Suomessa vastikään myyntiin tullut Orlando, joka on saanut heti oivallisen vastaanoton. Maahamme lipuu vielä loppukesästä legendaarinen Camaro, jonka jälkeen Chevrolet pystyy tarjoamaan sopivan vaihtoehdon lähes jokaiselle auton ostajalle.

Juttu oli Autotodayssa 11.4.2011.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here