Autotoday 10 vuotta sitten: ”Huoltamot löytyvät Polttoaine.netin karttapalvelusta”

Onhan hienoa, että verkossa oleva autoilijoita palveleva www-sivusto on ollut toiminnassa jo yli 10 vuotta. Polttoaineiden hintoja kertova Polttoaine.net-palvelu käynnistyi todennäköisesti jo vuonna 2006, ja vielä se on toiminnassa.

Huoltamot löytyvät Polttoaine.netin karttapalvelusta

Polttoainehintojen seurantapalvelu Polttoaine.net otti käyttöön web-kartat kuluttajien ohjaamiseksi haluamilleen huoltoasemille.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Suomen 50 arvostetuimman verkkobrändin joukkoon kuuluvan Polttoaine.netin hintaseurantapalvelusta löytyy nyt hintatietojen lisäksi myös web-kartta. Karttapalvelun avulla kuluttajan on helppo paikallistaa haluamansa huoltoasema.

– Nyt halvimman polttoaineen löytäminen käytännössä on aiempaa helpompaa, kun saimme web-kartat palveluumme. Jatkossa vieraammillakin seuduilla liikkuva autoilija pystyy paremmin löytämään halvimman tankkauspisteen, iloitsee Polttoaine.netin Juhani Lappalainen.

Ensimmäisen viikon aikana karttapalvelua käytti 25 000 kävijää ja näistä toista sataa hakivat palvelusta myös oman sijaintinsa ja valitsemansa huoltoaseman välisen ajo-ohjeen.

Hintaseurantapalvelun kartat toteutettiin Karttagon Geonaut Suomi -ratkaisulla. Kaikkiaan Polttoaine.net-palvelua käyttää yli 100 000 käyttäjää viikossa.

https://www.polttoaine.net

Juttu oli Autotodayssa 28.1.2009.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here