Autoleasingyhtiö Leaseplan tarjoaa nyt myös yksityisleasing-palvelua

Leasingautoyritys LeasePlan on aloittanut toukokuussa yksityisleasingtoiminnan. Yritys on toiminut Suomessa yli 20 vuotta yrityspuolella ja nyt yhtiö tarjoaa liikkumisenpalveluja myös suoraan kuluttajille.

– Omistamisen kulttuuri muuttuu Suomessa, eikä auton omistaminen ole enää niin itsestään selvää kuin aikaisemmin. Moni kokee autonhankinnan olevan hankalaa sekä vaikeaa tarjonnan ollessa nykyään kovin monipuolista, ja kaipaa oikean valinnan tekemiseen ammattilaisen apua. Leasingautoon liittyvään kokonaispalveluun kuuluu konsultaatiomme eli me kartoitamme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Näin voimme tarjota sopivimmat vaihtoehdot. Koska emme ole merkkiriippuvaisia, voimme tehdä valinnan laajasta valikoimastamme, LeasePlanin Sami Sipilä kertoo.

Huoleton ja helppo vaihtoehto

Leasingauto sopii erityisesti silloin, kun halutaan ajaa uudella, vähäpäästöisellä autolla vaivattomasti, ja autoa myös tarvitaan säännöllisesti. Vuokrausaika on usein kolmisen vuotta, mutta pidemmänkin sopimuksen voi tehdä.

Kuukausimaksua vastaan saa käyttötarkoitukseen sopivan auton, jonka huollot, huollon sijaisauton toimitus sekä renkaanvaihdot hoituvat sopimuksen mukaan.

Sipilä toteaakin, että leasingauton valinta kuluttajapuolella perustuu autoilun helppouteen ja kustannusten ennakoitavuuteen, kun yllättäviä menoeriä ei tule esimerkiksi isommista huolloista tai korjauksista. Leasingautoon ei myöskään liity huolta auton arvonalenemisesta.

– Sähköautoilun yleistyminen näkyy meillä esimerkiksi siinä, että leasingin kautta halutaan kokeilla sähköautoilua. Jos perheen niin sanottu ykkösauto on perinteinen polttomoottoriauto, voidaan kakkosautoksi hankkia vaikkapa täyssähköauto leasingin kautta. Tämä helpottaa sähköautoiluun siirtymistä, koska monia arveluttaa esimerkiksi se, miten sähköautojen vaihtoarvo säilyy, Sipilä toteaa.

Nopea toimitus valikoimasta

Pandemian ja Ukrainan sodan aiheuttama uusien autojen toimitusaikojen pidentyminen on osaltaan tuonut häiriötekijöitä automarkkinoille. LeasePlanin yksityisleasing- palveluiden pariin pääsee nopeastikin, sillä yrityksellä on ennakkoon tilattuja autoja jo tulossa.

– Jos sopiva auto löytyy olemassa olevasta valikoimasta, saa auton käyttöön jopa parissa viikossa, Sipilä kertoo.

Tällä hetkellä tarjolla on Toyota Yaris, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Nissan Leaf ja Polestar 2.

LeasePlan on maailman suurimpia autoleasingyrityksiä, ja johtava yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. LeasePlan hallinnoi globaalisti noin 1,9 miljoonaa autoa 30 maassa.

Suomessa yhtiö hallinnoi yli 25 000 ajoneuvoa yli 900 asiakasyrityksessä.

www.leaseplan.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here