American Car Show on taas pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa

Historian ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan jäähallissa toukokuussa 1978, joten nyt on vuorossa jo 43. näyttelytapahtuma.

Yli neljän vuosikymmenen aikana se on laajentunut vantaalaisesta pienen piirin jenkkiautotapahtumasta mittavaksi harraste- ja erikoisajoneuvonäyttelyksi.

Samalla siitä on tullut yksi suosituimmista koko perheen Pääsiäistapahtumista pääkaupunkiseudulla.

– Jenkkiautoihin ja tapahtuman syntyhistoriaan viittaavasta nimestään huolimatta American Car Show edustaa tänä päivänä vain yhtä, toki erittäin merkittävää osaa suuresta ajoneuvonäyttelystä. Yhtä lailla näyttelyn sisällön kannalta tärkeitä ovat nuorison suosima Tuning Car Show, moottoripyöräharrastajien MC Heaven, nostalgikoille tarkoitettu Classic Car Show, raskaan sarjan kalustosta innostuneiden Custom Truck Show ja nykypäivän viimeisiin uutuuksiin tykästyneiden Motosport 2020, kertoo FHRA Marketing Oy:n toimitusjohtaja Eero Kiiskinen.

Katso tästä muut American Car Show -jutut.

– Uusinta uutta on nyt ensimmäistä kertaa juniorimotoristeille, tytöille ja pojille, suunniteltu Mopo Tuning. Kaikki saman katon alla, samaan aikaan samassa näyttelytapahtumassa. Jenkkiautot ovat tietysti niin koko toimintamme kuin tämän näyttelynkin sydän ja sielu, mutta tarjolla on paljon muutakin, kertoo Kiiskinen.

American Car Show 2020 toteutetaan kolmipäiväisenä, perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan.

www.fhra.fi/americancarshow

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here