Yllätysmalli keräsi eniten klikkejä Kamuxin verkkosivulla

Kuva: Alfa Romeo.

Kesä on jo ovella ja se näkyy myös Kamux.fi -sivuilla. Toukokuun katsotuimpien automerkkien, -mallien ja -yksilöiden TOP 10 -listalle nousi paitsi suosittuja, tilavia perheautoja, myös kesäajoon loistavasti soveltuvia, solakampia automalleja.

Erityistä kiinnostusta herätti Alfa Romeon urheiluautomalli 4C.

Käytettyjä autoja vertailtiin ahkerasti verkossa kesän lähestyessä. Toukokuussa Kamux.fi-verkkosivuilla Mercedes-Benzin johtotähti loisti jälleen reippaalla etumatkalla katsotuimpien automerkkien kärjessä.

Lisäksi viiden kärjestä löytyivät BMW, Volvo, Audi ja Volkswagen.

Alfa Romeo 4C -urheiluauto oli katsotuin yksittäinen menopeli

Kamuxin tuhansien käytettyjen autojen joukosta yleisön klikkailusuosikiksi nousi Alfa Romeon kaksipaikkainen urheiluauto. Yli sadan vuoden pituisen historian omaavalla italialaisella automerkillä on paikkansa autoharrastajien keskuudessa.

‒ Lähestyvä kesä näkyykin urheilu- ja avoautojen kiinnostuksen nousussa. Meillä on myynnissä yli 40 avoautoa sekä yli sata coupé-autoa, joten on valinnanvaraa riittää niin merkkien, vuosimallien kuin ajokilometrienkin suhteen. Avoautoille kertyy usein melko vähän ajokilometrejä, ja yli kymmenen vuotta vanhassa autossakin voi olla reilusti alle 100 000 ajokilometriä, toteaa Kamuxin Tommi Iiskonmäki.

– Edullisemmillaan avoauton saa noin 5 000 eurosta ylöspäin, ja tällainen edullisempi kesäpeli saattaa olla monen pitkäaikainen kakkosautohaave. Avo- ja coupé-autoilla, joissa on kokoon taittuva kova katto, ajelee hyvin myös meidän pohjoisissa talviolosuhteissa, Iiskonmäki jatkaa.

Listakärjessä tutut mallit ja merkit

Iiskonmäen mukaan käytettyjen autojen kohdalla pyritään maksimoimaan hyöty ja etsimään auto, jonka kohdalla sekä oma budjetti että käyttötarkoitus kohtaavat.
Lähestyvä kesä onkin otollista aikaa autokauppojen tekoon, sillä monille kesäloma antaa mahdollisuuden vertailla ja koeajaa autoja.

Kamux.fi -sivuston katsotuimpien automallien joukosta löytyi useampaa mallia niin Mersusta, Volkkarista, Audista kuin Volvostakin.

Klassiset perheautot kiinnostavat kaudesta riippumatta

Katsotuimpien yksittäisten autojen TOP 10 -listalta jopa seitsemän autoa edusti perinteistä viiden hengen perheautoa.

Moni automalleista toimii myös, vaikkei jälkikasvua löytyisikään, sillä monet katsotuista autoista ovat lopulta melko kompakteja ja toimivat siten myös kaupunkiajossa.

Kamux.fi:n toukokuun 2019 katsotuimmat automerkit

1.Mercedes-Benz
2. BMW
3. Volvo
4. Audi
5. Volkswagen
6. Ford
7. Toyota
8. Skoda
9. Nissan
10. Opel

Kamux.fi:n toukokuun 2019 katsotuimmat automallit

1. Mercedes-Benz, C-sarja
2. Mercedes-Benz, E-sarja
3. Volkswagen Golf
4. Audi A4
5. Audi A6
6. Volkswagen Passat
7. Skoda Octavia
8. Volvo V70
9. BMW 320
10.Volvo V60

Kamux.fi:n toukokuun 2019 katsotuimmat autot

1. Alfa Romeo 4C
2. BMW 320
3. Volvo XC60
4. Mercedes-Benz C
5. Mercedes-Benz S
6. Toyota
7. Volvo V70
8. Audi A6
9. Mercedes-Benz GLC
10. Audi A8

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here