Yksi mies menehtyi auton ulosajossa Järvenpäässä

Järvenpäässä Kaskelantiellä tapahtui eilen illalla kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Poliisi sai tehtävän paikalle noin kello 20.59

– Poliisin saamien alkutietojen mukaan henkilöauto oli suistunut Kaskelantiellä ajosuunnassa tien vasemmalle puolelle ja päätynyt katolleen. Ajoneuvossa sisällä oli kaksi henkilöä, joista toinen oli jumissa, eikä päässyt itse ulos, kertoo rikoskomisario Krista Vallila.

Pelastuslaitos sai irrotettua onnettomuudessa autoon jumiin jääneen miehen ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Toinen onnettomuudessa osallisena ollut mies todettiin paikan päällä menehtyneeksi.

– Onnettomuuspaikalle tehtyjen havaintojen ja tutkimusten perusteella poliisi epäilee onnettomuuden syyksi ylinopeutta. Ajoneuvon vaurioista päätellen törmäysnopeus on ollut kova. Myös alkoholilla epäillään olleen osuutta tapahtuneeseen. Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja onnettomuuspaikan tieosuus ei ole valaistu. Tie oli sateesta johtuen märkä ja lämpötila lähellä nollaa, Vallila jatkaa.

Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena sekä törkeänä kuolemantuottamuksena.

Lue myös nämä

Henkilöauto törmäsi kallioon Kouvolassa — yksi henkilö menehtyi

Mies menehtyi ulosajossa Leppävirralla

Henkilöauton kuljettaja menehtyi ulosajossa Kannonkoskella

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän