WRC: Emil Lindholm joutui keskeyttämään Sardiniassa

GRX-tiimin Emil Lindholmilta ja Reeta Hämäläiseltä jäi Sardinian MM-rallin viimeinen kilpailupäivä ajamatta. Suomalaiskaksikko joutui keskeyttämään rallin huoltoon, kun auton takaiskunvaimentajan yläpään kiinnitys oli pettänyt ja sen kierteet rikkoutuneet.

Ovaalinmuotoiseksi lauantain viimeisellä EK:lla kulunut yläpään kiinnitys on osa korirakennetta, jonka vaihtaminen olisi vaatinut korirakenteeseen puuttumisen.

– Lauantain viimeisellä EK:llä tunsin muutaman kerran automme takaosasta kolahduksen. Takakulma oli jossain kohtaa EK:lla osunut nähtävästi kiveen ja osuman seurauksena iskunvaimentajan yläpään kiinnitys oli rikkoutunut.

– Huolto yritti kaikkensa, että olisimme päässeet jatkamaan rallia. Mutta kun yläpään kiinnitys on osa korirakennetta ja siitä oli kierteet rikki niin rikkoutunut osa olisi pitänyt leikata korista irti ja hitsata uusi tilalle niin sitä emme olisi huollossa pystyneet tekemään. Meitä kaikkia harmittaa, että ralli jäi tällä tavalla kesken. Mutta ei voi mitään. Reitti oli todella rankka tällä kertaa.

Keskeytyshetkellä Lindholm ajoi rallin yleiskilpailussa yhdeksäntenä ja WRC2-autojen RC2-luokassa neljäntenä. Erittäin haastavissa ja vaativissa ajo-olosuhteissa ajettavassa rallissa sattui ja tapahtui lähes jokaisella erikoiskokeella.

Seuraavan kerran suomalaiskaksikko nähdään kilpailemassa heinäkuussa Viron MM-rallissa.

WRC: Tästä tilanteesta lähdetään Sardinian MM-rallin päätöspätkille

WRC: Draamaa Sardinian rallin lauantai-illassa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän