Vuonna 2010 esitelty Lexus CT 200h uudistuu – halvin versio maksaa 30 435 €

26.9.2017 15.20

Lexuksen C-segmentin premiumvaihtoehto CT 200h uudistuu. Keulan ilme on modernimpi, yksityiskohtien viimeistelyä on parannettu entisestään ja esimerkiksi värivaihtoehtoja on päivitetty.

Viimeisin aktiivisen turvallisuuden teknologia on nyt vakiovarusteena.

Vuonna 2010 ensiesitelty viisiovinen Lexus CT toi merkin mukaan kompaktikokoisten hatchbackien premium-tarjontaan.

Siitä on tullut yksi Lexuksen suosituimmista hybridimalleista: maailmanlaajuisesti CT 200h:ta on myyty yli 300 000 kpl, niistä noin 75 000 Euroopassa.

Uudistuneessa CT-mallissa tiimalasimainen maskin muoto on nyt aiempaa leveämpi ja syvempi. Ajo- ja takavalojen toteutus on uudenlainen. Päiväajovalojen kuviossa näkyy aiempaa selvemmin L-kirjaimen muoto.

Myös useat vannevaihtoehdot on muotoiltu uudelleen.

CT 200h F Sport saa yksilöllisiä uudistuksia, ja se erottuu jatkossa entistä selkeämmin omaksi versiokseen, myös ulkovärivaihtoehtojensa osalta.

Uusia sisävärejä

Navigaatiojärjestelmän näytön kokoa on kasvatettu 10,3 tuumaan ja tarjolla on uusia sisävärejä. Sävyiksi on tarjolla rohkeitakin vaihtoehtoja, kuten mustan ja punaisen yhdistelmiä. Verhoilumateriaaleiksi on valittavissa kangas, kangas-Tahara tai nahka.

Koko uudistuneessa CT 200h -mallistossa on vakiona Lexus Safety System+ -varustelu. Siihen kuuluu törmäyksiä ennakoiva järjestelmä, joka tunnistaa muiden autojen lisäksi esteet ja jalankulkijat. Myös mukautuva vakionopeussäädin, liikennemerkkien tunnistus, automaattiset kaukovalot ja avustava kaistavahti sisältyvät kokonaisuuteen.

Vakiovarustelu pitää sisällään esimerkiksi sähköisesti koria vasten taittuvat sivupeilit, varashälyttimen, kevytmetallivanteet, mäkilähtöavustimen, peruutuskameran ja 2-alueisen ilmastoinnin.

Uudistunut malli saapuu Suomeen lokakuun aikana. Hinnat alkavat 30 435 eurosta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here