Vuoden auto Suomessa 2020 julkistetaan 5.12.2019

Vuoden Auto Suomessa 2020 julkistetaan tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa itsenäisyyspäivän aattona 5. päivänä joulukuuta järjestettävässä Auto- ja Liikennegaalassa.

Auto- ja Liikennegaalassa jaettavien lukuisten tunnustusten ja palkintojen kohokohtana on Auto- ja liikennetoimittajien valinta Vuoden Auto Suomessa 2020.

Viimeksi kisa oli poikkeuksellisen tiukka, kun ykköseksi selviytynyt Ford Focus löi toiseksi tulleen suomalaisvalmisteisen A-sarjan Mercedes-Benzin vain kahdella äänellä.

Vuoden Auto Suomessa -tittelin voittajiksi on aiemmin äänestetty Volkswagen Passat (2015), Opel Astra (2016), Volvo S90/V90 (2017) ja Seat Ibiza (2018).

Auto- ja Liikennegaalan järjestelyistä vastaavat Autotuojat ja -teollisuus sekä Event Management Group yhteistyössä Auto- ja liikennetoimittajien yhdistyksen kanssa.

Tämänvuotinen gaala on saanut uuden partnerin, kun Rightware liittyy Continentalin, Grano Dieselin, LähiTapiolan, Messukeskuksen ja Santanderin rinnalle gaalan pääyhteistyökumppaniksi.

Autojen infotainment-järjestelmiä toteuttavasta Rightwaresta tulee samalla Auto- ja liikennetoimittajien uuden Innovaatio-palkintokategorian kummi ja erikoisstipendin lahjoittaja.

Vuonna 2009 perustettu Rightware on kasvanut kymmenessä vuodessa yhdeksi maailman johtavista autoalan ohjelmistoja suunnittelevista ja toteuttavista yrityksistä.

Suomalaisyhtiön pääomistus siirtyi toissa vuonna kiinalaisen pörssiyhtiön Thundersoftin haltuun toiminnan jatkuessa itsenäisenä yrityksenä Helsingin Ruoholahdessa.

Rightwaren suomalaista osaamista ja erityisesti yrityksen kehittämää Kanzi-ohjelmistoa hyödynnetään jo yli 40 automerkin käyttöliittymissä ja graafisissa mittaristoissa eri puolilla maailmaa.

Rightwarelle luovutettiin viime gaalassa Vientipalkinto tunnustuksena yhtiön onnistuneesta maailmanvalloituksesta.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän