Volvon sähköautoilijoille Euroopassa tarjolla yli 200 000 latauspistettä

Täysin sähköisten Volvo Recharge -mallien kuljettajat Euroopassa saavat pian käyttöönsä yli 200 000 latauspistettä.

Volvo on valinnut yhteistyökumppanikseen latausyritys Plugsurfingin, ja sopimuksen seurauksena syntyvä latausinfrastruktuuri mahdollistaa sujuvat pitkät ajomatkat koko Euroopan mantereella.

Plugsurfing-sopimuksen myötä Volvo saa poistettua sähköautojen kuljettajien yleisimmät ajamista rajoittavat tekijät, kuten latauspisteiden riittämättömyyden ja Euroopan markkinoiden pirstoutuneen latausinfrastruktuurin.

Plugsurfing on yksi Euroopan suurimmista ja nopeimmin kasvavista latausverkkoryhmittymistä. Uuden sopimuksen ansiosta kuljettajat voivat ladata sähköisen Volvonsa Euroopassa helposti sijainnista riippumatta. Samalla tarve monille kansallisille latauspalveluille poistuu.

Plugsurfing-tili otetaan käyttöön jokaisessa täysin sähköisessä Volvo Recharge -mallissa Euroopassa, ja se tarjoaa pääsyn lukuisiin paikallisiin latausverkkoihin ympäri Eurooppaa. Näin maasta toiseen siirtyminen sähköautolla sujuu saumattomasti. Plugsurfing-alusta tarjoaa myös mahdollisuuksia muille uusille lataamiseen liittyville palveluille, joita voidaan lisätä myöhemmin.

Asiakkaat voivat ladata autonsa kosketuksetonta latauskorttia tai älypuhelinsovellusta käyttämällä millä tahansa Plugsurfingin tukemalla yli 200 000 latauspisteellä 38:ssa Euroopan maassa. Kaikki lataustapahtumat ja maksut käsitellään kuukausittain, eikä Plugsurfing lukitse asiakkaita tilauksiin palvelun käyttämiseksi.

Volvon asiakkaat voivat Plugsurfing-sovelluksella tai auton Android-pohjaisella tieto- ja viihdejärjestelmällä hakea latauspisteitä sijainnin, käytettävyyden ja latausnopeuden mukaan. Sovellus näyttää myös kunkin latauspisteen hintatiedot, mikä tekee toiminnasta helppoa ja läpinäkyvää.

Volvon tapaan Plugsurfing painottaa toiminnassaan kestävää kehitystä, kun se jatkaa verkostonsa laajentamista. Yhtiö asettaa etusijalle sähköntoimittajat, jotka käyttävät uusiutuvia energianlähteitä.

Volvo alkaa tarjota Plugsurfing-palvelua täysin sähköisen XC40 Recharge P8 -mallin kanssa, kun auton toimitukset käynnistyvät myöhemmin tänä vuonna.

XC40 Recharge P8 on ensimmäinen malli täysin sähköisten Volvojen tuoteperheessä ja samalla Volvon ensimmäinen täyssähköauto.
Nelivetoinen XC40 Recharge P8 tarjoaa toimintasäteeksi yli 400 kilometriä (WLTP) yhdellä latauksella ja kehittää 408 hevosvoimaa tehoa. Akku latautuu 80 prosenttiin 40 minuutissa DC-pikalatausasemalla.

Volvo tuo tulevina vuosina markkinoille lisää täyssähköautoja. Se tavoittelee vuoteen 2025 mennessä täyssähköautoille 50 prosentin osuutta kokonaismyynnistään loppujen autojen ollessa hybridejä.

Lisätietoja Plugsurfingista on osoitteessa: https://www.plugsurfing.com/home

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän