Volvo paljasti uudistetut versiot S90-sedanista ja V90/V90 Cross Country -farmarista

Volvon muotoilijat ovat hienosäätäneet S90:n ja V90:n etu- ja takaosaa, ja autoissa on nyt muun muassa uudet sumuvalot, uudelleen muotoiltu spoileri sekä uusi etupuskurin alaosa.

V90- ja V90 Cross Country -malleissa on täysin uusi takavalomuotoilu, joka sisältää led-valokuvion ja sekventiaaliset suuntavilkut. Uudet koriväri- ja vannevaihtoehdot lisäävät autojen ulkoisia muokkausmahdollisuuksia.

Sisätiloissa uudistettu Bowers & Wilkins -audiojärjestelmä tarjoaa volvon mukaan hienostuneemman kuuntelukokemuksen; tästä kiitos kuuluu uusitulle vahvistimelle, automaattiselle ajoneuvon melunvaimennukselle ja uudelle tila-asetukselle, joka jäljittelee jazzklubin äänimaailmaa.

Volvo V90 Cross Country Recharge T8 plug-in hybrid. Kuva: Volvo.

Toinen uusi sisäinen ominaisuus on kehittynyt ilmanpuhdistin PM 2.5 -pienhiukkasanturilla.
Aluksi Kiinan markkinoille kehitetty ja nyt maailmanlaajuisesti lanseerattava toiminto auttaa kuljettajaa tarkkailemaan auton sisäilman laatua keskinäytöstä.

Kehittynyt ilmanpuhdistin voi tarvittaessa puhdistaa matkustamon ilman lähes kaikista pienhiukkasista muutamassa minuutissa.

Sekä uusi Bowers & Wilkins -audiojärjestelmä että kehittynyt ilmanpuhdistinteknologia ovat nyt saatavilla kaikkiin 90- ja 60-sarjan malleihin, jotka perustuvat skaalautuvalle SPA-alustalle.

Volvo V90 Cross Country Recharge T8 plug-in hybrid. Kuva: Volvo.

Kaikkiin 90- ja 60-sarjan autoihin tulee taakse kaksi usb-c-latauspistettä, jotka korvaavat 12 voltin pistorasiat. Ensimmäisenä XC40-mallissa esitelty älypuhelimen langaton lataustoiminto on nyt saatavilla useimpiin 90- ja 60-sarjan autoihin.

Ensimmäisenä XC90-mallissa viime vuonna esitellyt villasekoiteistuinverhoilut ovat nyt saatavilla kaikkiin 90- ja 60-sarjan malleihin, ja myös ylimpiin varustetasoihin on jatkossa saatavilla muu kuin nahkaverhoiluvaihtoehto.

Volvo S90 Recharge T8. Kuva: Volvo.

Jokaiseen Volvo-malliin 48 voltin järjestelmä

Muussa mallistossa Volvo laajentaa merkittävästi 48 voltin kevythybridivoimansiirron saatavuutta. Tämä moottorivaihtoehto on nyt saatavilla jokaiseen Volvo -malliin.

Ensimmäisenä XC90- ja XC60-malleissa viime vuonna esitelty kevythybriditeknologia on nyt saatavilla kaikkiin 90- ja 60-sarjan autoihin ja myös XC40:een.

Volvo S90 Recharge T8 plug-in hybrid. Kuva: Volvo.

V90 Cross Country -mallin kevythybridivaihtoehto on ensimmäinen sähköistetty versio Cross Country -malliston historiassa.

Katso tästä muita Volvo-juttuja.

Volvon kevythybridit tarjoavat kuljettajille jopa 15 prosentin säästöt polttoaineen kulutuksessa ja päästöissä. Brake-by-wire-järjestelmä toimii vuorovaikutuksessa energian talteenottojärjestelmän kanssa ja vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä ottamalla talteen liike-energiaa jarrutuksissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

Volvo S90 Recharge T8. Kuva: Volvo.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!