Veho tarjoaa huoltopalveluja asiakkaan luona

Veho lanseeraa lokakuun 10. päivänä henkilöautoille suunnatun Veho Lähihuolto -palvelun Helsingin, Espoon, Vantaan sekä Sipoon alueilla.

– Veho Lähihuolto -palvelun idea on, että asiakkaan ei tarvitse liikkua meille huollattamaan autoa, vaan me tulemme asiakkaan luokse, kertoo Veho Suomen liiketoimintajohtaja Kari Halonen.

Halosen mukaan Veho Lähihuollon esikuvana on Mercedes-Benzin Mobilo-liikkuvuuspalvelu, joka tarjoaa vikaantumistapauksissa apua suoraan tien päällä. Veho Lähihuolto laajentaa liikkuvaa huoltopalvelua vikaantumisten korjauksista myös ennaltaehkäisevään huoltoon.

Veho Lähihuolto toimii arkisin klo 8–16. Halonen ennakoi Veho Lähihuollon palveluvasteen olevan noin vuorokauden mittainen.

– Kun huoltoauton tilaa tänään, sen saa lähtökohtaisesti huomenna kotiovelle tai toimistolle.

Halosen mukaan Veho Lähihuolto -palvelun kautta voidaan kattaa noin 30–40 prosenttia vikaantumistapauksista ja huoltotarpeista. Asiakkaan luona suoritettavia toimenpiteitä ovat muun muassa ilmastointihuoltotyöt ja ajoneuvon ohjelmistopäivitykset.

– Kartoitamme yhdessä asiakkaan tilanteen ennen Lähihuoltoa. Esimerkiksi sellaisissa tapauksissa, joissa autoa on nostettava nosturilla, ohjaamme asiakkaan tuomaan tai tuomme itse asiakkaan ajoneuvon huoltopisteeseemme.

Veho Lähihuolto on suunnattu sekä polttomoottori- että sähköautoille. Sähköautojen tekniikasta johtuen huoltoja voidaan palvelun kautta tarjota hieman polttomoottoriautoja kattavammin.

– Sähköautoissa ei esimerkiksi käytetä moottori- tai voiteluöljyjä, mikä tarkoittaa, että autoa ei myöskään tarvitse kyseisiä toimenpiteitä varten nostaa ylös.

Pilottivaiheessa Veho Lähihuollon käytöstä ei aiheudu asiakkaille lisäkuluja: huoltokäynnit ovat asiakkaille saman hintaisia kuin korjaukset Vehon huoltopisteissä. Veho Lähihuolto aloittaa toimintansa pääkaupunkiseudulla. Myöhemmin palvelua voidaan laajentaa myös muille alueille Suomessa.

– Uskon, että Veho Lähihuolto-palvelu näyttää suuntaa sille, miten autohuollot tulevaisuudessa toimivat, Halonen sanoo.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän