Veho Mercedes-Benz-kuorma-autojen maahantuojaksi myös Ruotsissa!

Veho on sopinut Ruotsin Mercedes-Benzin kuorma-autojen maahantuontiliiketoiminnan hankinnasta. Liiketoiminnan myy Mercedes-Benz Sverige AB, joka kuuluu Daimler AG ‑konserniin.

Kauppa kiihdyttää Vehon kasvua Ruotsissa ja on siten linjassa yhtiön pitkän tähtäimen kasvustrategian kanssa. Samalla Vehon tiivis ja pitkä kumppanuus Mercedes-Benzin ja Daimler Truckin kanssa syvenee entisestään.

Veho maahantuo ja jälleenmyy Mercedes-Benz-henkilöautoja, -pakettiautoja, -kuorma-autoja ja -hyötyajoneuvoja Suomessa, Virossa, Liettuassa ja joulukuun alusta lähtien myös Latviassa sekä toimii merkin jälleenmyyjänä Ruotsissa.

Yhtiöllä on myös kattavat huollon sekä kestävän liikkumisen ja digitaalisten ratkaisujen palvelut kuluttajille, yritysasiakkaille ja logistiikka-alalle.

Vuonna 2020 Vehon liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa ja yhtiö työllisti 2200 henkilöä.

Veho perustettiin Suomessa vuonna 1939 Mercedes-Benzin yhteistyökumppaniksi, ja se on ollut perustamisestaan asti saman perheen omistuksessa.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen Ruotsin maahantuontiliiketoimintaa johdetaan Malmöstä käsin.

Liiketoiminnan suunnitellaan siirtyvän Veholle vuoden 2022 toisen kvartaalin aikana. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here