Veho Hyötyajoneuvot muutti uusiin tiloihin Rovaniemellä

11.7.2018 17.35

Veho Hyötyajoneuvoille valmistui kesäkuussa uusi noin 1500 m2:n kokoinen toimitalo Rovaniemelle osoitteeseen Teollisuustie 62.

Rakentaminen aloitettiin loppuvuodesta 2017 ja muutto uusiin tiloihin tapahtui 11.6.2018.

Uudessa toimitalossa on kahdeksan raskaan kaluston läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa Mercedes-Benz-kuorma- ja linja-autoille, Sisu-kuorma-autoille sekä erilliset huolto- ja korjauspaikat pakettiautoille. 

Lisäksi tiloissa on tekniset valmiudet katsastustoiminnalle.

Uuden toimitalon valmistuttua Veho aloittaa Rovaniemellä myös uusien ja käytettyjen Mercedes-Benz-pakettiautojen myynnin.

– Uudisrakennuksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota mm. työntekijöiden viihtyvyyteen ja työturvallisuuteen. Energiakulutuksen osalta mahdollisimman hyvään ja ympäristöystävälliseen lopputulokseen päästäksemme olemme valinneet led-valaistuksen sekä hakelämmityksen, kertoo Vehon hyötyajoneuvoliiketoiminnan johtaja Juha Ruotsalainen.

Uusi asiakaspalvelukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja logistiikkakeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Tontin pinta-ala on 1,4 ha, joka mahdollistaa hyötyajoneuvojen sujuvan liikennöinnin toimitalon pihassa. Ajo tontille tapahtuu suoraan Teollisuustieltä, mikä varmistaa helpon ja turvallisen asiakasliikenteen.

Veho Hyötyajoneuvojen Rovaniemen uusi asiakaspalvelukeskus palvelee asiakkaita laajoilla aukioloajoilla kuutena päivänä viikossa yhden luukun palveluperiaatteella.

Palveluihin kuuluu muun muassa Service 24h -hätäpalvelu ja CharterWay Rent -autonvuokrauspalvelut.

Rovaniemellä myydään Veho Hyötyajoneuvojen maahantuomia Mercedes-Benz-paketti- ja kuorma-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa.

Valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoja sekä Sisu-kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here