Toyota mukana mahdollistamassa rallielämyksiä Aspa-säätiön asiakkaille

Clas von Bell

11.7.2018 22.05

Osana yhteistyötään Suomen autourheilun kansallisen lajiliiton AKK:n kanssa Toyota on mukana AKK:n vastuullisuushankkeessa.

Hanke mahdollistaa vammaisjärjestöjen perustaman, ja tukea sekä apua tarvitseville asumispalveluita järjestävän Aspa-säätiön asiakkaille osallistumismahdollisuuden Suomen MM-ralliin 2018.

Aspa-säätiö mahdollistaa itsenäisen asumisen yli 1000 asunnon voimin Suomessa, ja säätiö tukee monin eri tavoin asiakkaitaan tarjoamalla mm. yksilöllisiä ja joustavia asumispalveluita. Säätiötä tukevat mm. Veikkaus sekä ARA.

Toyota on ydintoiminnoissaan sitoutunut tuomaan kuluttajille aina parempia liikkumisratkaisuja jatkuvan kehittämisen periaatetta hyödyntäen ja ajamisen ilon kautta.

Samalla Toyotan tärkeisiin periaatteisiin kuuluu Start Your Impossible –liikkeen kautta kaikille ihmisille kuuluva oikeus ja vapaus nauttia liikkumisesta sekä urheilusta kaikissa muodoissaan.

Samoin urheilun seuraaminen erityisen tunnelman ja elämyksien kautta kuuluu ihan jokaisen perusoikeuksiin.

Toyotan ja AKK:n yhteistyö konkretisoituu näiltä osin heinäkuun lopulla Suomen MM-rallissa 26.-29.7.2018, kun usealle Aspa-säätiön asiakkaalle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus rallielämykseen kuljetuksineen, mahdollisuus tutustua Toyota Gazoo Racing –tiimin tiloihin ja kokea MM-rallihuuma täysillä. Hanke on samalla osa AKK:n yhteiskuntavastuuohjelmakokonaisuutta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here