Uusi Veho hyötyajoneuvokeskus Vantaan Vehkalaan 2021

Veho rakennuttaa Vantaan Vehkalaan kiinteistön, joka keskittyy puhtaasti Mercedes-Benz-hyötyajoneuvoihin. Rakentaminen on jo aloitettu ja keskuksen on määrä valmistua 2021 loppuun mennessä, todetaan Vehon tiedotteessa.

Vantaalle rakennettava noin 12 000 neliömetrin hyötyajoneuvokeskus keskittyy puhtaasti Mercedes-Benz-hyötyajoneuvojen myynti-, huolto- ja korjaustoimintoihin. Vehkalaan sijoittuva keskus on hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä III:n ja Valtatie 3 kupeessa, Vehkalan aseman vieressä. Tontin pinta-ala on noin 10 hehtaaria.

Rakennushankkeessa vastuullisuus ja ympäristönäkökulma ovat Vehon mukaan tärkeässä roolissa. Energiaratkaisuissa korostuvat monipuolisesti ympäristöasiat, joita ovat mm. maalämpö, viherkatto sekä uusiutuvaa energiaa tuottavat aurinkopaneelit.

Kyseessä on Vehon tiedotteen mukaan iso ja ainutlaatuinen hyötyajoneuvohanke, jossa on huomioitu digitalisoituminen sekä autoalan sähköistyminen mm. latauspisteiden määrällä sisä- ja ulkotiloissa.

Keskuksen yhteyteen rakennetaan myös ympäri vuorokauden auki oleva hyötyajoneuvojen autopesula sekä hyötyajoneuvojen katsastustoiminnot.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!