Uusi Opel Crossland ennakkomyynnissä nyt — lähtöhinta alle 20 000 €

Uuden kompaktin Opel Crosslandin ennakkomyynti on alkanut ja malliston hinnat alkavat nyt 19 390 eurosta.

Autossa on kolme varustetasoa: Comfort, Inovation Plus ja GS Line.

Jo Crossland Comfort -mallissa on vakiona muun muassa kaistavahti ja liikennemerkkien tunnistus, energiatehokkaat Full led -ajovalot, ajovaloautomatiikka, sadetunnistin, 7 tuuman IntelliLink Infotainment sisältäen Bluetooth ja Apple CarPlay/Android Auto -valmius, vakionopeudensäädin sekä nahkaverhoiltu lämmitettävä ohjauspyörä.

Innovation Plus -varustetasossa vakiovarustelista täydentyy muun muassa pysäköintitutkalla taakse, kuljettajan AGR-istuimella, automaattisella ilmastoinnilla, avaimettomalla järjestelmällä, Navi IntelliLink 8 tuuman värikosketusnäytöllä sekä 16 tuuman kevytmetallivanteilla.

Crossland GS Line -mallin vakiovarusteluun kuuluu muun muassa värillinen ulkokatto (musta/valkoinen), hopeanväriset kattokaiteet, 180 astetta panoraamakamera, pysäköintiavustin eteen ja taakse, katvealueen hälytys, liukuva takaistuin ja tavaratilan flexfloor, AGR-urheiluistuimet sekä 17 tuuman kevytmetallivanteet.

Kuva: Opel.

Crossland tarjoaa paljon joustavuutta, kuten GS Linessa olevat yksittäin liukuvat ja kallistuvat takaistuimet.

Niissä on 60/40 -jako ja liukuminen jopa 150 millimetriä, mikä lisää tavaratilan kokoa 410 litrasta luokan johtavaan 520 litran tilavuuteen. Takaistuinten taitto kokonaan kasvattaa tavaratilan tilavuutta 1255 litraan.

Crosslandin alustassa on uudet jouset ja iskunvaimentimet etuakselin McPherson-jousitukselle. Lisäksi taka-akselin vääntösauvajousitus on Opelin mukaan parannettu. Uusi ohjauspylvään väliakseli parantaa tiedotteen mukaan ohjauksen tarkkuutta ja keskituntumaa.

Katso tästä muita Opel-juttuja.

Uudet Crosslandin omistajat saavat lisää turvallisuutta ja parempaa ajodynamiikkaa valinnaisen IntelliGripin avulla. Tämä mukautuva luistonestojärjestelmä mahdollistaa optimaalisen pidon ja vakauden kaikilla tienpinnoilla. IntelliGrip sisältää viisi tilaa: normaali, lumi, muta, hiekka ja ESP-pois.

Kuva: Opel.

Moottorivalikoimaan kuuluu neljä bensiinimoottoria: 80-, 110- ja 130-hevosvoimaiset manuaalivaihteiset moottorit sekä 130-hevosvoimainen automaattivaihteinen moottori.

Crosslandissa on mukautuvat AFL LED -ajovalot, joissa on kaarreajovalot, kaukovaloapu ja ajovalojen automaattinen korkeuden säätö.

Tärkeitä avustinjärjestelmiä ovat mm. tuulilasinäyttö, etutörmäysvaroitus automaattisella hätäjarrutuksella ja jalankulkijoiden tunnistuksella, kuljettajan vireystilan tunnistus, katvealueen varoitus sivupeileissä, panoraamakamera takana (180 astetta) ja edistynyt pysäköintiavustin.

Opel Crossland -malliston hinnat

  • Opel Crossland Comfort 80                       19 390 €
  • Opel Crossland Comfort 110 Turbo             21 700 €
  • Opel Crossland Comfort 130 Turbo A          22 390 €
  • Opel Crossland Innovation Plus 80              21 390 €
  • Opel Crossland Innovation Plus 110 Turbo   23 699 €
  • Opel Crossland Innovation Plus 130 Turbo A 24 390 €
  • Opel Crossland GS Line 130 Turbo A            25 890 €

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here