Tien päällä halutaan syödä kotiruokaa ja hampurilaisia

Kari Aihinen on luonut uuden ruokalistan Nesteen liikenneasemille. Kuva: Neste.

Lähestyvänä isänpäiväviikonloppuna ajomatka halki Suomen saattaa kestää tovin, jolloin tien päällä nautittavan aterian tulisi paitsi ravita pitkään myös olla ruokailijan mieleen.

Nesteen teettämän kyselyyn* vastanneiden mukaan autoilijoiden suosikki liikenneasemilla on kotiruoka (43 %), pizzan ja hampurilaisen tullessa toiselle sijalle (24 %).

Välipalojen ehdoton ykkönen on puolestaan täytetty leipä (51 %). Vastaajat kokivat myös tärkeäksi, että ruoka on helppo ottaa mukaan liikenneasemalta.

Suomalaisten autoilijoiden suosikkiannokset Nesteen liikenneasemilla on nyt uudistettu keittiömestari Kari Aihisen johdolla.

Keittiömestari Kari Aihisen luoma uusi menu ottaa huomioon autoilijoiden ruokailumieltymykset ja tarpeet. Useiden annosvaihtoehtojen joukosta ensimmäisinä nälkäisille matkaajille on uudistettu Amerikan juustoburgeri sekä täytetty pitaleipä.

Uudet annokset tulevat valikoimiin valituille paikallisille Neste-kauppiaille.

*Nesteen toteuttamaan kyselyyn vastasi 164 Nesteen autoilijapaneelin jäsentä (otos 1 497) 2.-6.10.2017 välisenä aikana, vastausprosentti 11 %.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here