Tieliikennehistorian Mobilia-palkinto haettavana

Mobilia säätiö julistaa haettavaksi 4 000 euron tieliikennehistorian Mobilia-palkinnon. Palkinto voidaan myöntää tutkijalle, tutkijaryhmälle, opiskelijalle, toimittajalle tai muulle henkilölle, joka on julkaissut tieliikenteen alalta kirjan, tutkimuksen, opinnäytetyön, dokumenttiohjelman tai muun paperi- tai sähköisessä muodossa julkaistun teoksen elokuun 2021 jälkeen.

Tieliikennehistorian Mobilia-palkinnon tavoitteena on edistää korkealaatuisen historiatiedon tuottamista, kansantajuistamista ja julkaisemista tieliikennehistorian alalta. Sen lahjoittavat Mobilia säätiön taustayhteisöt.

Palkintolautakunnan puheenjohtajana toimii Suomen historian dosentti Marko Tikka ja jäseninä FT Tiina Miettinen, toimituspäällikkö Harri Domonyi, ajoneuvoharrastaja, DI Juhani Intosalmi, pitkäaikainen matkailualan järjestötoimija Timo Piilonen sekä yrittäjä Tommy Oesch. Palkinto jaetaan Mobilia-päivänä tiistaina 30.1.2024.

Palkintoa hakevat julkaisut on lähetettävä kuutena kappaleena palkintolautakunnalle 30.9.2023 mennessä osoitteeseen: Mobilia säätiö, Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala.

Palkintosäännöt ovat kokonaisuudessaan nähtävissä osoitteessa https://mobilia.fi/fi/museo/tietoa-mobiliasta/mobilia-palkinto/

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän