Tämän vuoden tietoteos automatkailusta Euroopassa on ilmestynyt

Autoliiton suositun Autoillen Euroopassa -kirjan uusin versio on ilmestynyt. Kirjassa on koottuna Euroopan maiden sääntöjä ja määräyksiä sekä muuta hyödyllistä tietoa, jonka avulla automatka on helppo suunnitella.

Autoliiton suosituin automatkailun opaskirja on auttanut suomalaisia ulkomaan automatkan suunnittelussa vuosikymmenten ajan. Ensimmäinen, Kansainvälinen automatkailu -nimellä kulkenut opas ilmestyi jo vuonna 1965. Viimeisen parinkymmenen vuoden ajan kirjan nimi on ollut Autoillen Euroopassa.

Nyt ilmestyvässä Autoillen Euroopassa -kirjassa on runsaasti tietoa 26 Euroopan maan liikennemääräyksistä ja säännöistä. Mukana ovat kaikki suomalaisten suosituimmat automatkailukohteet eli Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro.

Kirjasta löytyy runsaasti vinkkejä sekä matkan suunnitteluun että matkan aikana tiedon tarkistamiseen. Kirjasta on hyötyä niin omalla autolla reissuun lähtevillä kuin kohdemassa auton vuokraaville matkustajille. Kirja on tarkoitettu myös matkailuautolla ja -vaunulla matkaavalle, ja tähän aihepiiriin liittyvää tietoa onkin kirjassa runsaasti. Myös motoristit ja sähköautoilijat on huomioitu.

Autoillen Euroopassa -kirjan hinta on 30 euroa (Autoliiton jäsenille 25 euroa). Kirjaa voi tilata Autoliiton verkkokaupasta osoitteesta kauppa.autoliitto.fi

Lue myös

Tanskassa suomalaistenkin autot voidaan takavarikoida valtiolle!

Henkilöautolla on iso rooli suomalaisten matkailussa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän