Tällä WRC-autolla Valtteri Bottas aikoo ajaa useamman rallikisan

Valtteri Bottas on julkistanut kuvat uudesta Citroen C3 R5 WRC -ralliautosta, jolla hän aikoo osallistua useampaan rallikisaan.

Birallinen avaus Bottaksen uudella autolla oli tarkoitus aloittaa Etelä-Ranskassa Rallycircuit Cote d’Azur rallissa 16.-18.10. mutta kovien sääolosuhteiden johdosta tämän vuoden kilpailu jouduttiin perumaan.

Viime vuoden joulukuussa Bottas ajoi voittoon samassa kisassa ja on nyt ajanut testiä Citroen C3 R5 WRC-tykillä Ranskassa.

Bottaksen seuraava rallikisaa ei olla vielä lyöty lukkoon mutta mm. Arctic Rally on mahdollinen seuraava ajettava kisa tammikuun lopussa.

Kuva: Valtteri Bottaksen tiedotus.

Auton sinivalkoinen väritys johtuu kahdesta uudesta globaalisti patentoidusta tuotteesta. Valkoinen puoli autosta kertoo Nolla Antimicrobial Oy:n alkoholittomasta käsidesivaahdosta ja sininen puoli saman valmistajan urheiluvarusteiden desinfiointisuihkeesta.

Osapuolten välisen yhteistyösopimuksen kestolle ei ole asetettu takarajaa, ja näillä näkymin Bottas tulee ajamaan autolla useita rallikisoja F1 kalenterin kiireiden sallimissa rajoissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!