Taksi Helsingiltä voi nyt tilata pisarasuojalla varustetun taksin

Taksi Helsingin autoja on koronavirustilanteesta johtuen jo keväästä saakka varusteltu pisarasuojilla. Suoja on etu- ja takaosan väliin asennettu muovinen kalvo tai pleksi, mikä suojaa asiakasta sekä kuljettajaa pisaroilta ja siten vähentää pisaratartuntojen riskiä.

Taksi Helsinki on keväästä alkaen ohjeistanut kuljettajiaan koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Sen lisäksi, että kuljettajat ovat tehostaneet autojen siivousta erityisesti kosketuspintojen osalta, on noin 150 autoon asennettu suojakalvo ohjaamon ja matkustamon väliin.

Suoja on etu- ja takaosan väliin asennettu muovinen kalvo tai pleksi, joka suojaa asiakkaita, sekä kuljettajia mahdollisilta puheen ja aivastuksen mukana leviäviltä pisaroilta ja vähentää siten pisaratartuntojen riskiä.

– Haluamme uudella palvelullamme näyttää esimerkkiä ja toimia osaltamme parhain mahdollisin tavoin koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on aina turvallinen ja mukava olo kyydissämme, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Pisarasuojilla varustettujen autojen määrä liikenteessä kasvaa jatkuvasti, jolloin myös niiden saatavuus paranee. Lisäksi Taksi Helsinki suosittelee sekä kuljettajilleen että asiakkailleen kasvomaskin käyttöä. Taksi Helsingin toiminnan keskiössä olevat turvallisuus, luotettavuus ja vastuullisuus korostuvat erityisesti korona-aikana.

– Ohjeistamme kuljettajiamme ja kehitämme toimintaamme kaikissa koronavirukseen liittyvissä asiaoissa Suomen valtioneuvoston ja viranomaisten ohjeistusten ja suositusten mukaisesti, lisää Kantonen.

Kontaktit kuljettajan ja matkustajan välillä voidaan minimoida myös maksutilanteessa käyttämällä joko lähimaksua tai Taksi Helsinki -sovellusta ja siihen liitettyä maksukorttia. Pisarasuojalla varustetun taksin voi tilata numerosta 0100 0700.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!