Pääkaupunkiseudulla kylmäkuljetuksia hoidetaan sähköautoilla

Ilmastoystävälliseen ja lähipäästöttömään kuljetukseen erikoistunut kuljetusliike A2B on valinnut kalustoonsa päästöttömät täyssähköiset Ford E-Transit -pakettiautot.

Yritys saa autonsa ensimmäisten joukossa Suomessa, ja niitä on tarkoitus käyttää lämpötilakontrolloiduissa kuljetuksissa pääkaupunkiseudulla. Autoihin asennettavat kylmälaitteet toimivat sähköllä, ja sähköautot ladataan vihreällä tuulisähköllä.

Kuljetusliike A2B on Suomessa ekologisen kuljettamisen pioneeri, joka tarjoaa aidosti ilmastoystävällisiä ja lähipäästöttömiä kuljetusratkaisuja yrityksille. Yrityksen kalustoon kuuluu yhteensä 55 kuorma- ja pakettiautoa, jotka kaikki liikkuvat uusiutuvilla polttoaineilla.

– Päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu ympäryskuntineen. Alue on kovaa vauhtia laajenemassa ja nyt ajamme jo päivittäin jakeluita Tampereelle, Turkuun ja Lahteen sekä näiltä alueilta takaisin pääkaupunkiseudulle, sanoo Tero Kakko.

– Automme on varusteltu lämpötilakontrolloituihin kuljetuksiin ja tarjoamme asiakkaillemme lämmin-, viileä- ja pakastekuljetuksia. Olemmekin erikoistuneet esimerkiksi elintarvikkeiden ja lääkkeiden kuljetuksiin.

Lue myös tämä: Turussa pikakuljetukset hoidetaan sähköautoilla

Lue myös tämä: Mercedes-Benz on toimittanut jo 25 000 sähköistä pakettiautoa

Lue myös: Autotoday testasi: Renault Kangoo e-Tech — kätevä pieni sähköpaku

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän