Suomeen tuli viime vuonna ainakin 50 uutta Ferraria!

Vuonna 2009 perustettu lempääläinen Luxury Collection on Suomen suurin luksus- ja urheiluautojen maahantuoja ja valtuutettu Ferrari-huolto.

Yhtiö myi Suomessa viime vuonna 65 uutta superautoa, joista 50 Ferraria, todetaan yhtiön tiedotteessa.

Lisäksi yhtiö myi kaksisataa käytettyä luxus- ja premium -luokan autoa.

Suomalaisen autotalon suhde Ferrariin tiivistyi entisestään kilpa-autoilija Toni Vilanderin tullessa Luxury Collectionin osakkaaksi ja mukaan superautoliikkeen toimintaan.

Ferrari keskittää samalla myyntiään ja huoltoaan Suomessa Luxury Collectionille, jonka Ferrari-myynti on viime vuosina kasvanut merkittävästi.

Lempäälän autotalon kehittämisen lisäksi yhtiö laajentaa toimintansa myös Viroon. Uusi autoliike avataan Tallinnassa perjantaina 14. elokuuta.

Ferrarin pitkäaikaisin luottokuljettaja

Ferrarin kansainvälinen brändilähettiläs Toni Vilander on ajanut GT-luokan Ferrarilla yhtäjaksoisesti vuodesta 2006. Hän on Ferrarin tehdaskuljettajana saavuttanut kaksi kertaa LeMans -kisan voiton sekä FIA WEC -sarjan GTE Pro -luokan maailmanmestaruuden.

Tällä kaudella Vilander ajaa Yhdysvalloissa GT-luokan pääsarjaa Ferrari 488 GT3-autolla.

Luxury Collection on kotimaisessa omistuksessa oleva superautojen maahantuontiyhtiö.

Yhtiö on erikoistunut Ferrarin myyntiin ja huoltoon, mutta myös muut urheilu– ja luksusautot kuuluvat Luxury Collectionin valikoimaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 31 miljoonaa euroa.

Luxury Collection Automobiles -autotalo sijaitsee Lempäälässä (Areenakatu 4). Tallinnan Luxury Collection Showroom avautuu 14.8. osoitteeseen Poordi 3.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!