Suomeen tulee vain kymmenen Cupra Formentor VZ5 -mallia — osto-oikeudet arvotaan!

Suuren maailmanlaajuisen kysynnän ja erittäin rajatun valmistusmäärän vuoksi Cupra Formentor VZ5 -mallin omistajaksi voi Suomessa päästä vain arvotun osto-oikeuden kautta. Suomeen Cupra Formentor VZ5 -mallia saapuu vain kymmenen auton erä.

Arvontaan osallistumalla voi päätyä yhdeksi, onnelliseksi omistajaksi. Autoissa on erittäin kattava vakiovarustelu mutta asiakkaalla on vielä mahdollisuus vaikuttaa auton varusteluun. Kaikki kymmenen autoa saapuvat Suomeen vuoden 2022 aikana.

Auton hinta on vajaat 65 000 euroa.

Cupra Formentor VZ5 -mallin osto-oikeuden arvontaan osallistuminen on asiakkaalle täysin veloituksetonta, eikä se sido asiakasta.

Mikäli onni kuitenkin suosii, asiakkaan valitsema Cupra-jälleenmyyjä on osto-oikeuden saaneeseen yhteydessä heti arvonnan päätyttyä.

Tämän jälkeen asiakas voi tehdä lopullisen päätöksen tilaus- ja ostovaiheeseen etenemisestä. Arvontaan voi osallistua aikavälillä 9.-20.11.2021 täyttämällä arvontalomakkeen https://www.cupraofficial.fi/-sivustolla.

– Rajatun valmistusmäärän ja suuren kysynnän vuoksi saamme Suomeen vain kymmenen kappaleen erän ainutlaatuista Cupra Formentor VZ5 -mallia ja siksi halusimme tehdä myös sen ostamisesta ainutlaatuista. Cupra-brändi lanseerattiin kolme vuotta sitten. Suomessa myynti on lähtenyt käyntiin erittäin hyvin seuraten brändin maailmanlaajuista menestystä. Menestyksen kärjessä on ollut nimenomaan Cupra Formentor -malli, kertoo K-Auton Cupra-brändistä vastaava vt. johtaja Juha Patama.

Katso myös tämä: Tällainen on Cupra Formentor VZ5 — autoja valmistuu vain rajoitettu määrä

Cupra Formentor VZ5 hinnasto ja lisävarustehinnasto:
https://bit.ly/CUPRAFormentorVZ5HinnastojaLisävarustehinnasto

Cupra Formentor VZ5 arvontalomake: https://www.cupraofficial.fi/vz5.html

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!