Suomalainen kuljettajakoulutusyritys laajenee Saksaan

Pohjoismaiden suurin kuljettajakoulutusyritys CAP-Group Oy on ostanut Saksan suurimman autokouluketjun Fahrschule Rettig Gruppen.

Yrityskauppa tukee CAP-Groupin kansainvälistymistavoitteita ja edistää kannattavaa kasvua Saksan markkinoilla.

CAP-Groupin tavoitteena on nykyaikaistaa kuljettajakoulutuksen toimialaa ja samalla parantaa liikenneturvallisuutta Euroopassa.

Suomalaislähtöinen CAP-Group on nopeasti kasvava pohjoismainen kuljettajakoulutusyritys, joka kehittää edistyneitä ja tehokkaita oppimismenetelmiä, kuten ajosimulaattoreita ja digitaalisia oppimisympäristöjä.

CAP-Groupin palveluksessa työskentelee yli 400 ammattilaista.

Vuonna 1995 perustettu Fahrschule Rettig Gruppe on vuodesta 2019 lähtien ollut Saksan suurin autokouluketju, joka toimii 20 paikkakunnalla Nordrhein-Westfalenin ja Rheinland-Pfalzin osavaltioissa Saksan länsi- ja lounaisosissa.

Ketjun toimipisteitä on esimerkiksi Kölnissä, Bonnissa ja Koblenzissa.
Fahrschule Rettig Gruppe työllistää Saksassa yli 150 ammattilaista.
Yrityskaupan myötä yhtiöt työllistävät yhteensä noin 550 työntekijää, ja yhtiöiden yhteenlaskettu vuotuinen myynti on noin 40 miljoonaa euroa.

CAP-Group jatkaa tulevina kuukausina simulaattorien ja digitaalisen kuljettajakoulutuksen kehittämistä yhdessä Fahrschule Rettig Gruppen ammattilaisten kanssa.

Yrityskaupan myötä molemmat yhtiöt saavat uusia mahdollisuuksia kehittää liikenneturvallisuutta lisääviä oppimisteknologioita ja eurooppalaisten autokoulujen laatua.

Perustaja Joachim Rettig ja toimitusjohtaja Monica Minack liittyvät CAP-Groupin johtoryhmään ja heistä tulee CAP-Gropin osakkeenomistajia.

Minack jatkaa Fahrschule Rettig Gruppen toimitusjohtajana.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!