Selvitys: Huimia eroja autokoulujen hinnoissa

VertaaEnsin.fi vertaili Suomen viiden isoimman autokoulun hinnat kuntakohtaisesti ja selvitti, kuinka paljon hintaeroa on opetusluvalla ja autokoulusta hankitun ajokortin välillä.

Suomen edullisin autokoulukaupunki vuonna 2023 on Pori, jossa kolmen suurimman autokouluketjun henkilöautokurssihinnat (EPIC, CAP ja Antin autokoulu) ovat selkeästi muita kaupunkeja edullisemmat. Kallein yksittäinen henkilöautokurssi löytyy Antin Autokoulun Porvoon toimipisteestä.

Autokoulujen yksittäisissä toimipisteissä ajokorttikurssien hinnat ovat suuria, sillä esimerkiksi EPIC:in Porin toimipisteessä ajokorttikurssin hinta oli lähes puolet edullisempi (812 €) kuin Uudenkaupungin toimipisteessä (1 512 €).

Ajokortin hankkiminen opetusluvalla maksaa suunnilleen saman verran kuin sen hankkiminen autokoulusta, mutta polttoainekulut nostavat opetusluvalla hankittavan ajokortin hinnan korkeammaksi. Selvityksessä vertailtiin jokaisen autoketjuliikkeen edullisin henkilöautokurssi viranomaiskuluineen.

Lue lisää ja katso kuntakohtaiset autokouluhinnat suoraan selvityksestä: https://www.vertaaensin.fi/blog/ajokortin-hinta

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän