Škoda julkisti Kamiq- ja Scala-kaasumallien hinnat

Kuva: Skoda.

Škoda tuo automallistoonsa lisää kaasukäyttöisiä vaihtoehtoja ympäristötietoisille asiakkaille.

Uudet perheautoluokan Škoda Scala- ja crossover-katumaasturi Kamiq G-Tec -mallit liittyvät Octavia G-Tec -mallin seuraan seuraavina bio-/maakaasukäyttöisinä Škoda-automalleina.

Škoda Kamiq G-Tec

Škoda Kamiqiin on tarjolla neljä eri moottoriversiota, joiden tehot ovat 66–110 kW (90–150 hv). Asiakas voi valita mieleisensä vaihtoehdon kolmesta bensiiniversiosta ja ensimmäistä kertaa Škoda-katumaasturimalliin tarjolla olevasta bio-/maakaasuversiosta (1.0 G-Tec).

Tämä taloudellinen ja vähäpäästöinen paineistettua bio-/maakaasua käyttävä moottori 1.0 G-Tec tuottaa 66 kW:n (90 hv) tehon.

Moottorin yhteydessä on aina 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto. Bio-/maakaasua käyttävän moottorin CO2- ja NOx-päästöt ovat pienemmät kuin perinteisiä polttoaineita käyttävien moottoreiden.

Kamiq G-Tec -mallien CO2-arvo on 101 g/km ja yhdistetty kulutus näin ollen 5,7 l/100 km (WLTP). G-Tec-malli tulee tarjolle kolmella eri varustetasolla; Ambition, Style sekä Monte Carlo.

Kamiqin kaasumallin lähtöhinta on 23 104 euroa.

Škoda Scala G-Tec

Bio-/maakaasukäyttöisen Scalan voimanlähde täydentää uuden perheautokokoluokan automallin moottorivalikoiman erityisen taloudellisella ja ympäristöä kunnioittavalla vaihtoehdolla. 1.0 G-Tec -moottorin suurin teho on 66 kW (90 hv) ja suurin vääntö 160 Nm.

CO2-päästöt jäävät parhaimmillaan alle 100 g/km. Vaihteisto on kuusivaihteinen käsivalintainen. Erityisesti bio-/maakaasun (CNG) käyttöön suunniteltu Scala G-Tec täyttää pakokaasun Euro 6d-Temp -päästöstandardin vaatimukset.

Kaasulla ajettaessa CO2-päästö on noin 25 prosenttia pienempi kuin bensiinillä ajettaessa, typen oksidien (NOx) päästö jää huomattavasti pienemmäksi eikä hiukkaspäästöjä synny.

Scalalla päästään noin 350 kilometrin toimintamatkaan bio-/maakaasulla ajettaessa. Autossa on lisäksi yhdeksän litran bensiinisäiliö, joten kokonaistoimintamatkaksi kertyy noin 500 kilometriä (WLTP, yhdistetty).

Scala 1.0 G-Tec -malliin on saatavissa varustelut Ambition, Style sekä lifestyle-henkinen Monte Carlo.

Scalan kaasumallin lähtöhinta on 22 133 eurosta.

Lue myös: Škodan ympäristöystävällisin malli on Scala G-TEC

Hinnastot ja varusteluettelot löytyvät alla olevista linkeistä:

Kamiq: http://www.skoda.fi/mallisto/Kamiq/Kamiq/hinnastot-ja-esitteet

Scala: http://www.skoda.fi/mallisto/Scala/Scala/hinnastot-ja-esitteet

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here