Škoda Fabiaan uusi varustepaketti

Kuva: Skoda.

Škoda Fabia uudistui kesällä 2018. Pienten autojen segmentin Fabiaan tulivat silloin tarjolle led-ajovalot ja led-takavalot sekä uusia turvallisuutta parantavia varusteita kuten kaistanvaihtovaroitin ja auton takana liikkuvista kohteista varoittava peruutusvaroitin.

Vuosimalliin 2020 tarjolle tulee uusi varustepaketti. Black-varustepaketti viimeistelee Škoda Fabian ulkonäön sporttisilla yksityiskohdilla.

Paketti sisältää jäähdyttimen mustan säleikön, jonka innoittajana on ollut Fabia-malliston sporttisin versio Monte Carlo. Muita mustia varustusyksityiskohtia
ovat mustat ulkopeilikotelot ja mustat kevytmetallivanteet, joita on tarjolla kahdet eri kokoiset: 15-tuumaiset ja 16-tuumaiset.

Led-takavalot täydentävät Black-varustepaketin, johon voidaan myös yhdistää musta katto auton ulkoväristä riippumatta.

Avaimessa liiketunnistin

Tarjolla olevan avaimettoman järjestelmän lähetinavaimessa on nyt liiketunnistin. Se pienentää vaaraa, että joku varastaa Škoda Fabian tai murtautuu siihen.

Jos lähetinavainta ei 15 minuuttiin liikuteta, esimerkiksi jos se on laskettu pöydälle, lähetinavaimen radiotaajuussignaali kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Kun avainta sitten taas liikutetaan, radiotaajuussignaali kytkeytyy jälleen päälle.

Sen jälkeen Škoda Fabian keskuslukitus voidaan avata ja moottori käynnistää avainta käsittelemättä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here