Uuden Škoda Fabian hinnat julkaistu ja myynti alkanut

22 vuotta sitten ensimmäisen kerran esitelty Fabia pohjautuu nyt Volkswagen-konsernin skaalautuvaan MQB A0 -perustekniikkaan. Neljännen sukupolven Fabia tulee aluksi myyntiin varustetasoina Ambition ja Style. Sporttinen Monte Carlo -malli täydentää malliston myöhemmin.

Uuden Fabian alkaen hinta 1.0 TSI 95 -moottorilla, käsivalintaisella vaihteistolla ja kattavalla Ambition-varustelulla on 18 781 euroa. Uutuus lanseerataan Suomessa tammikuussa 2022.

Škoda on myynyt Fabian aiempien sukupolvien autoja yhteensä yli 4,5 miljoonaa kappaletta. Nyt Volkswagen-konsernin skaalautuvaan MQB A0 -perustekniikkaan pohjautuva Fabia on 4108 millimetriä pitkä, joten Fabia on ensimmäisen kerran yli nelimetrinen. Tavaratila on kasvanut 50 litralla peräti 380 litraan.

Katso tästä muita Fabia-juttuja.

Uudessa Fabiassa on tasapainoiset mittasuhteet, sekä terävälinjaiset ajovalo- ja takavaloyksiköt. Sisätilaa hallitsevat kojelaudan keskelle sijoitettu vapaasti seisova tietoviihdenäyttö ja ensimmäistä kertaa Fabiaan saatavissa oleva digitaalinen mittaristo.

Kaikki kolme tarjolla olevaa TSI-bensiinimoottoria kuuluvat Volkswagen-konsernin nykyiseen EVO-moottorisukupolveen. Moottoreiden tehot ovat välillä 70 kW (95 hv) ja 110 kW (150 hv).

Uuden Škoda Fabia -mallin hinnastot löytyvät tästä linkistä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!