Scania tuo valmiit SuperMax -ajoneuvot markkinoille — valmistus Jyväskylässä

Scania Suomi Oy:n Jyväskylän toimipisteellä on valmistettu päällirakenteita Scania-ajoneuvojen alustoille jo vuodesta 2010 alkaen.

Joulukuun alusta Scania alkaa myydä valmiita Scania SuperMax -autoja. Ensimmäisessä vaiheessa markkinoille tulevat Scania SuperMax -puuauto ja Scania SuperMax -koukkuauto.

Scania SuperMax on uusi tuotemerkki, jonka alla Scanian Jyväskylän toimipisteessä aletaan valmistaa heti töihin valmiita puu- ja koukkuautoja.

Autojen päällirakenteet valmistetaan kokonaan Suomessa ja päällirakenteisiin käytetään Scanian tuotannossa kehitettyjä komponentteja. Ajoneuvoihin asennettavat varusteet, kuten lisävalot, välähdysmajakat ja työkalulaatikot ovat Scanian lisävarustevalikoiman tuotteita.

Päällirakennettavat alustat ovat uusia 3- tai 4-akselisia ja varusteltu asiakkaan toiveiden mukaan.

Ajoneuvoihin on valittavissa kaikki Scanian ohjaamo- ja moottorivaihtoehdot.

Kaikki päällirakenteen osat perustuvat Scanian moduuliajatteluun ja standardiratkaisuihin.
Päällirakenteiden komponentit löytyvät valmiina varastosta jo ennen alustan saapumista Jyväskylään ja valmiin ajoneuvon toimitus on suoraviivainen ja nopea.

Scania Finans Ab on laatinut Scania SuperMax -autoille joustavat rahoitusvaihtoehdot. Lisäksi kaikille SuperMax-autoille on saatavissa koko ajoneuvon kattava huolto- ja korjaussopimus.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here