Salon akkutehtaan tuotanto on käynnistynyt

Valmet Automotive on käynnistänyt autoteollisuuden käyttöön tarkoitettujen akkujen tuotannon Salossa. Akkutehdasprojekti on edennyt aikataulun ja suunnitelmien mukaisesti. Tuotannon käynnistyessä Salon akkutehdas jatkaa edelleen henkilöstön rekrytointeja.

Lue tästä muita juttuja Valmet Automotivesta.

Salon akkutehdasprojekti on edennyt erittäin nopeasti, sillä matkapuhelinvalmistukseen käytettyjen tilojen muutostyö akkujen kokoonpanon tarpeisiin alkoi toukokuussa 2019. Mittavissa muutostöissä on muun muassa vahvistettu tuotantotilan lattiaa, rakennettu logistiikalle uudet tilat ja rakennettu tuotantolinjat akkuvalmistusta varten.

Tänään Salossa valmistuneet akut ovat ensimmäisiä asiakastoimitukseen meneviä akkupaketteja. Tuotannon toimivuutta ja laatua on testattu kattavasti jo pitkään.
Akkutehtaan valmistuskapasiteetin käyttöastetta nostetaan nopeasti, ja tuotantomäärät kasvavat kunnes suunnitelmien mukainen tuotantotaso saavutetaan ensi vuoden alkupuolella.

Valmet Automotiven akkutehdas Salossa jatkaa rekrytointejaan. Tehtaan tuotannon kasvaessa työntekijämäärän arvioidaan nousevan ensi vuoden aikana yli 300:een henkilöön.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here