Poliisi kaipaa havaintoja Liperin maanantain pyöräilijän kuolonkolariin liittyen

Liperissä Tutjuntien ja Niinikkosaarentien risteysalueella tapahtui maanantaina 18.11.2019 klo 15.37 aikaan liikenneonnettomuus, jossa menehtyi siinä osallisena ollut polkupyöräilijä.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta on pyrkinyt selvittämään tapahtumienkulkua erilaisilla tutkintatoimenpiteillä.

Onnettomuus oli tapahtunut siten, että polkupyörällä liikkunut mies oli tullut hautausmaan suunnasta[mappress mapid=”null”][mappress mapid=”null”][mappress mapid=”null”] suojatielle ja Tutjuntietä Rääkkylän suunnasta tullut pakettiauto oli törmännyt suojatiellä mieheen.

Pyöräilykypärää käyttänyt noin 60-vuotias paikkakuntalainen mies menehtyi välittömästi tapahtumapaikalle. Tapahtuma-aikaan pimeys ja sumu heikensivät näkyvyyttä.

Pakettiauton kuljettajaa ja pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tämän lisäksi pakettiauton kuljettajaa epäillään kuolemantuottamuksesta. Sekä poliisi että tutkijalautakunta jatkavat onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittämistä.

Poliisi pyytää edelleen onnettomuuden mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tai tietonsa joko sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 029 541 5232.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here