Renault Trucks lanseeraa uudet T- ja C- E-Tech sähkökuorma-autot

Renault Trucks jatkaa sitoutumistaan tukea asiakkaitaan energiasiirtymässä ja tarjoaa sähkökuorma-autoja kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Renault Trucksin valikoimassa on vuodesta 2020 lähtien ollut valikoima täysin sähkökäyttöisiä 3,1–26 tonnin kuorma-autoja, jotka valmistetaan Ranskassa.

Vuoden 2023 alussa Renault Trucks tuo markkinoille kaksi uutta mallia, joiden kokonaispaino on jopa 44 tonnia: Renault Trucks T E-Tech on suunniteltu aluekuljetuksiin ja Renault Trucks C E-Tech maansiirtokuljetuksiin.

Laaja valikoima sähkömoottoreita ja ajovoima-akkuja

Nämä Renault Trucksin uudet raskaan sarjan mallit varustetaan kahdella tai kolmella sähkömoottorilla, joiden yhteysteho on jopa 490 kW (666 hv). Kuorma-autoissa on myös Optidriver-vaihteisto.

Renault Trucksin T E-Tech- ja C E-Tech -malleissa on 2–6 litiumioniakkua, joiden kapasiteetti on 180–540 kWh. Ajoneuvojen akut voidaan ladata täyteen 9,5 tunnissa vaihtovirralla (jopa 43 kW) tai 2,5 tunnissa tasavirralla (jopa 250 kW).

Kuorma-autoilla voidaan ajaa jopa 300 km yhdellä latauksella ja jopa 500 km yhden tunnin välilatauksella (250 kW:n pikalataus).

Viisi erilaista akselistoratkaisua ja kolme voimanottoa helpottavat päällirakentamista

Renault Trucksin uudet T E-Tech- ja C E-Tech -mallit voidaan varustaa kolmella voimanottotyypillä, joten ne sopivat kaikenlaisia päällirakenteita ja käyttötarkoituksia varten: saatavana on sähköinen voimanotto, sähkömekaaninen voimanotto ja vaihteiston voimanotto.

Näiden uusien sähkökuorma-autojen kokonaismassa on 44 tonnia, ja niitä on saatavana 4×2- ja 6×2-vetoautoina sekä 4×2-, 6×2- ja 8×4-tridem-tasakuorma-autoina.

Renault Trucksin T Tech- ja C E-Tech -mallit tulevat myyntiin vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, ja ne valmistetaan Renault Trucksin tehtaalla Ranskan Bourg-en-Bressessä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän