Renault Captur uudistui – halvin versio maksaa 18 890 €

30.6.2017 10.45

Renault on uudistanut Captur-mallinsa ja sen ulkonäkö on tuotu lähemmäs sen myöhemmin esiteltyjä katumaasturisisaria.

Uudistuksen yhteydessä Captur muuttuu värikkäämmäksi. Vaihtoehtoja kaksivärisyyteen on uusien korin ja katon värien myötä entistä enemmän, sillä erilaisia yhdistelmiä on yli kaksikymmentä. 

Verhoilut ja matkustamon materiaalit ovat uudistuneet. Nyt uutena saataville tulee panoraamalasikatto ja nahkaverhoilu.

Capturin ulkonäkö on tuotu lähemmäs sen myöhemmin esiteltyjä katumaasturisisaria, Kadjaria ja Koleosta.

Edessä on puskurin alaosassa Renaultin tavaramerkiksi kehittyneet C-muotoiset led-päiväajovalot. Intens-varustetason myötä myös ajovaloina on täys-ledit, jotka parantavat sekä auton ulkonäköä että turvallisuutta.

Myös takana on led-valot, joissa on kolmiulotteisen vaikutelman antava C-kuvio. Turvallisuuden lisäämiseksi Capturin takavalot ovat aina päällä ajon aikana.

Jäähdyttäjän säleikkö on nyt tyyliltään yhtäläinen uusimpien Renault-mallien kanssa ja siihen on lisätty kromilista.

Yhteydessä ulkomaailmaan

Renault on kehittänyt edelleen tietoviihdejärjestelmiään ja äänentoistoa.

Perusmallista alkaen vakiovarusteisiin kuuluu uusi R & Go -radio, johon voi sovelluksen avulla yhdistää älypuhelimen.

Järjestelmää käytetään ohjauspyörään sijoitetuilla katkaisimilla. Kokonaisuuteen kuuluvat myös teline älypuhelimelle ja bluetooth-yhteensopivuus.

Zen- ja Intens-varustetasoissa on vakiona Media Nav Evolution. Multimediajärjestelmässä on muun muassa suomenkielinen navigaattori, jota käytetään ja jonka ohjeita voi seurata 7-tuumaisen kosketusnäytön välityksellä.

Kolme varustetasoa

Suomeen Renault Capturia tuodaan kolmella varustetasolla. Captur Energy TCe 90 Lifeen kuuluvat tavallisten mukavuus- ja turvallisuusvarusteiden lisäksi muun muassa sähkökäyttöiset ikkunannostimet myös takaovissa, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä pituussuunnassa säädettävä takaistuin.

Zen-varustetason saa joko TCe 90 tai TCe 120 -moottorin kanssa ja siihen kuuluvat 16-tuumaiset kevytmetallivanteet saavat nyt mustan värikoodauksen, etusumuvalot muuttuvat ledeiksi ja älyavainkortin voi pitää taskussa, sillä se lukitsee auton automaattisesti poistuttaessa.

Uudistuneessa Capturissa TCe 120 -moottorin saa nyt myös käsivalintaisen vaihteiston tutun automaattisesti toimivan EDC-kaksoiskytkinvaihteiston lisäksi.

Automaattivaihteiston yhteyteen saa Intens-varustetason. Siitä löytyvät edellä mainittujen led-päiväajovalojen lisäksi muun muassa täys-led-ajovalot, tuumaa suuremmat pyörät ja myös kaksivärisyyden saa valittua edullisesti metallivärin hinnalla.

Intens-tasolla on myös uniikit irrotettavat ja vesipestävät Zipcolletion -istuinverhoilut. Uusia varusteita ovat muun muassa sähkötoimisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit, takapysäköintitutka sekä etusumuvalojen kulmavalotoiminto.

Halvin versio 18 890 €

Renault Captur Energy TCe 90 maksaa Life-varustein 18 890 euroa ja Zen-varustein 19 490 euroa.

Tehokkaammalla Energy TCe 120 -moottorilla varustettuna hinta on Zen-varustein käsivalintaisella vaihteistolla 21 690 euroa ja EDC-automaattivaihteiston lisähinta on 1 300 euroa.

Uudistuneen mallisarjan huippuna on 24 990 euron hintainen Captur TCe 120 EDC Intens.

Uudistuneen Renault Capturin ennakkomyynti käynnistyy kesäkuussa. 

Lisätietoa tästä.  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän