Rata SM: Miemois ajoi tänäänkin Legendsien voittoon

Philip Miemois kaasutteli lauantain tapaan Legendsien voittoon sunnuntaina. Aivan kuten eilenkin, Miemois sai tehdä kaikkensa pitääkseen häntä painostaneet Veli-Pekka Karttusen ja Pekka Seppäsen takanaan.

Paalulta lähtenyt Miemois sai hyvän lähdön ja piti kärkipaikkansa. Mathias Herten roikkui alkukierrokset Miemoisin takana, mutta hän menetti nopeasti kakkospaikkansa Seppäselle.

Seppänen pääsi kuin pääsikin Miemoisin edelle pari kierrosta ennen maalia, mutta SM-sarjaa johtava Miemois otti kärkipaikan takaisin vain hetkeä myöhemmin. Karttunen pääsi vielä viimeisellä kierroksella Seppäsestä komeasti ohi ulkokautta ja sijoittui toiseksi. Seppänen oli kolmas.

– Perjantaina autossa ei ollut yhtään vauhtia, mutta saimme vähän parannettua aika-ajoa varten. Molemmat lähdöt menivät kuitenkin uskomattoman hyvin, Miemois myhäili kisan jälkeen.

Herten ajoi maaliin neljäntenä pitäen kovaa painostaneet Joonas Vartiaisen ja Johan Ahokkaan takanaan. Viimeisellä kierroksella ei vältytty myöskään osumilta, kun Magnus Collin ja Jani Vilen kolaroivat taistellessaan seitsemännestä sijasta. Collin jäi radan varteen ja Vilen oli lopulta 19.

The Gran Turismo -luokassa voittoon ajoi Emil Westman. TGT-luokka ajoi Pärnussa yhdessä GT Open -ja BTC-luokkien kanssa. Kokonaiskisassa Westmanin vauhti riitti neljänteen sijaan vain alle viiden sekunnin päähän palkintosijasta.

Petri Ortju ajoi luokassa toiseksi jääden Westmanista lähes puolen minuutin päähän. Jarkko Tähtinen oli kolmas ja Johan Dahlbacka neljäs.

Luka Nurmi ja Mika Mäkinen eivät päässeet edes osallistumaan tämän päivän lähtöön.

Legends

1. Philip Miemois

2. Veli-Pekka Karttunen +1,095

3. Pekka Seppänen +1,301

4. Mathias Herten +2,115

5. Joonas Vartiainen +2,489

6. Johan Ahokas +2,637

7. Leevi Lintukanto +9,675

8. Markku Yliaho +12,185

9. Marko Kilpiä +12,224

10. Viktor Herten +12,305

TGT

1. Emil Westman

2. Petri Ortju +26,133

3. Jarkko Tähtinen +1 kierros

4. Johan Dahlbacka +2 kierrosta

Rata SM-sarja jatkuu Kemoran moottoriradalla 24.-25. elokuuta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!