Rata-ajo: SM-kausi jatkuu viikonloppuna Kemoran moottoriradalla

Rata SM -sarjassa on ollut lähes kahden kuukauden mittainen tauko, joten tiimit ja kuljettajat lähtevät latautuneina kauden neljättä kisaviikonloppua kohti.

V1600-luokan ylivoimaisessa pistejohdossa Kemoralle kahdeksatta peräkkäistä voittoaan lähtee tavoittelemaan Sami Talvitie (Alastaron UA).

Kauden ensimmäistä lähtöä lukuun ottamatta kaikki kauden kisat voittanut Talvitie pystyy jo varmistamaan mestaruuden ennen kauden viimeistä kisaviikonloppua, mikäli hän poistuu Kemoralta 75 pisteen etumatkan turvin.

Tällä hetkellä luokassa toisena oleva Niko Kalliokoski (AL-Härmä) on 49 pisteen päässä Talvitiestä.

– Kesätauko oli pitkä, mutta meni se loppujen lopuksi nopeasti. Pistejohdossa ollaan, mutta mitä vain voi vielä tapahtua. Muun muassa Minin sähköviat on vähän haitanneet nyt menoa. Tässä kohtaa kautta voitto ei ole enää se tärkein, vaan maaliin tuleminen varmoilla pistesijoituksilla, Talvitie ennakoi Kemoran osakilpailua.

Legendsien kärjessä Miemois

Legends-luokassa taistelu SM-kullasta käy takuulla kiivaana kalkkiviivoille saakka.
Philip Miemois (VUA) vankisti kahdella voitolla Pärnussa sarjajohtoaan Joonas Vartiaiseen (KUA) yli 50 pisteeseen, mutta yksi heikompi kisa saattaisi pudottaa Miemoisin helposti pois sarjan piikkipaikalta.

Kemoran radallakin nähdään viikonlopun aikana lähes 40 autoa, joten kisoista voi odottaa jälleen todella mielenkiintoisia.

Westman The Gran Turismon voittoputkessa Kemoraan

The Gran Turismo -luokassa Emil Westman (KokUA) lähtee Kemoraan jälleen suosikkina voitettuaan kaikki kauden tähänastiset kisat.

Petri Ortju (TamUA) on ollut jo muutaman kerran lähellä onnistua kampeamaan Westmanin, mutta siinä kuitenkaan vielä onnistumatta. Myös Johan Dahlbacka (NSB-86) ja Kari Matikainen (NSB-86) lähtevät Kemoralle omien luokkiensa johdossa.

Viikonlopulle on odotettavissa hieman epävakaista säätä, joka on omiaan tuomaan varmasti vieläkin mielenkiintoisempia kisatapahtumia Kemoran radalla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here